(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
AGCO Power Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä aggregaateissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 - 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Haemme tuotehallintaosastollemme vastaamaan liikesuhteesta ja projektitoiminnasta nimetyille asiakkaille sinua

ACCOUNT MANAGER

Haetko uusia haasteita mielellään kansainvälisestä toimintaympäristöstä? Sopiiko sinulle muutaman kymmenen matkapäivän tekeminen vuosittain? Koetko olevasi parhaimmillasi erilaisissa esiintymis- ja neuvottelutilanteissa sekä suomen että englannin kielellä? Onko sinulla tekninen koulutus (ins./DI) ja muutenkin jo hankittua työkokemusta niin liikkuvien työkoneiden maailmasta kuin yleisesti projektien hallinnan alueelta? Jos vastasit myöntävästi, olet erinomaisen hyvä ehdokas hakemaamme tehtävään.

Jos työskentelytapaasi kuvailevat vielä sanat järjestelmällisyys, itsenäisyys ja oma-aloitteisuus ja mikäli sinulla on mielenkiintoa työskennellä tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa niin kotimaassa kuin globaalistikin, älä enää mieti, vaan laita hakemuksesi tulemaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan globaaliin maatalousbusinekseen, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi tehtävän mukana, kilpailukykyisen palkkauksen sekä muut ison yrityksen tuomat edut.

 

Lisätiedot tehtävästä: tuotehallintajohtaja Jarno Ratia, 040 – 866 8861.

 

Käy täyttämässä hakulomake osoitteessa www.agcocorp.com/careers.

(Hakemuslomakkeen löydät järjestelmästämme hakemalla avoimia tehtäviä Linnavuoresta.)