(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Mölnlycke

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

ACCOUNT MANAGER, SURGICAL PRODUCTS (HELSINKI)

Mölnlycke hakee Account Manageria vastaamaan Etelä- ja Varsinais-Suomen avainasiakkuuksista. Etsimme erityisesti terveydenhuoltoalaa tuntevaa myynnin osaajaa. Tärkeää on, että sydämesi sykkii myynnille, ja mahdollinen kokemus erikoissairaanhoidosta ja erityisesti leikkaussalityöskentelystä luetaan eduksesi.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäessä, mutta myyntityössä vietät suurimman osan ajastasi asiakkaillamme.

Tehtävässä hoidat asiakkuuksia, ja vastaat tuoteryhmäsi myynneistä ja niihin liittyvistä aktiviteeteista avainasiakkaille (HUS ja TYKS). Työskentelet päivittäin terveydenalan ammattilaisten; kirurgien, leikkaussalihenkilökunnan sekä hankintaorganisaatioiden kanssa. Ymmärrät asiakkaiden vaatimukset ja tarpeet ja tarjoat heille sopivia tuotteita sekä räätälöityjä ratkaisuja. Kasvatat Mölnlycken liiketoimintaa omalla myyntialueellasi omatoimisesti ja aktiivisesti.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa terveydenhuollon tai kaupallisen puolen koulutusta
  • vähintään muutaman vuoden myyntikokemusta
  • substanssiosaamista terveydenhuollosta ja mahdollisesti kirurgisista välineistä
  • aktiivista, positiivista ja ammattitaitoista otetta myyntiin ja hyvää asennetta liikkuvaa myyntityötä kohtaan
  • vahvoja kommunikointitaitoja; niin suomeksi kuin englanniksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet motivoitunut, positiivinen ja tiimihenkinen tekijä. Nautit asiakasläheisestä ja liikkuvasta työstä, jossa onnistumisen avaimet ovat omissa käsissäsi. Työskentelet pitkäjänteisesti ja sitoudut työhösi. Olet sinnikäs ja asetat itsellesi korkeat tavoitteet, joita kohti pyrit suunnitelmallisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäistä työtä osaavassa huipputiimissä ja dynaamisessa työyhteisössä, jossa pääsee kehittämään myyntiä oma-aloitteisesti. Mölnlycke tarjoaa hyvät puitteet rakentaa menestyksekästä uraa ja halutessasi myös kansainvälisiä mahdollisuuksia. Tehtävässä aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen, joka auttaa tehtävässä menestymisessä.

Kiinnostuitko?

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään, kuulemme sinusta mielellämme. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly:n rekrytointikonsultti Johanna Hännisen kanssa, ja jos kysymyksiä ilmenee ota yhteyttä Johannaan 040 680 3211 tai rekrytointiassistenttiin Vilmaan 040 052 7548.

Viimeinen hakupäivä on 5.8. Jätä CV:si hakemuksineen ja palkkatoiveineen SalesOnlyn nettisivujen kautta mahdollisimman pian, tämän linkin kautta http://www.salesonly.fi/nykyiset-tyot/87-account-manager/.