(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme Schneider Electricille vakituiseen työsuhteeseen Account Manageria Etelä-Suomen alueelle.

Account Managerina vastaat Schneider Electricin tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista yhteistyökumppaneillemme, joita ovat muun muassa sähköurakoitsijat ja sähkötukkuliikkeet. Toimit aktiivisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Toimipisteesi sijaitsee Espoossa, mutta työ edellyttää matkustamista vastuualueellasi.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

- aiempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä
- aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä tuloshakuisuutta
- sähköteknistä tai kaupallista koulutusta ja hyvää sähkötarvikkeiden tuntemusta
- kokonaisuuksien ja projektien hallintakykyä sekä suunnitelmallisuutta
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja erinomaisia neuvottelutaitoja
- nykyaikaisten työvälineiden hallintaa (SAP, SalesForce)

Olet myynnin ammattilainen, joka nauttii haasteista ja haluaa ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja löytää niihin ratkaisut. Olet dynaaminen ja asiakaslähtöinen tiimipeluri ja innostut teknologiasta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aiempaa tuntemusta sähkötukkukaupasta ja Etelä-Suomen alueen sähköurakoitsijoista sekä talotekniikasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on myös mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi asiantuntijaverkostossa sekä koulutuksin. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.6.2018. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Jouni Kekäläinen 050 010 0973.