(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Office Innovations Vantaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Office Innovations on Suomen johtava tulostukseen ja dokumentinhallintaan erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaita rautaisella ammattitaidolla ja satakymmenprosenttisella asenteella vuoden jokaisena päivänä. Meille jokainen asiakas on se maailman tärkein, jonka eteen käännetään kaikki kivet ja jolle räätälöidään juuri hänelle sopivin ja paras palvelukokonaisuus. 

Olemme toimialan ainoa yritys, joka pystyy palvelemaan asiakkaita merkkiriippumattomasti. Näin yhteistyö aloittaminen on vaivatonta ja nopeaa, koska mitään muutoksia nykyiseen ympäristöön ei ole pakko tehdä. Me sopeutamme ja räätälöimme oman palvelumallimme asiakkaan ympäristöön, ei päinvastoin.

Kaikki mitä teemme, perustuu lisäarvon synnyttämiseen asiakkaan liiketoimintaan. Pitkä kokemuksemme on opettanut meille, miten tehostaa asiakkaidemme toimintaa tavalla, joka tuo asiakkaalle rahassa mitattavia hyötyjä. Office Innovations - maailman parasta asiakaspalvelua.


Etsimme nyt tehokkaaseen Office Innovations Vantaa Oy:n tiimiimme uutta
 
ACCOUNT MANAGERIA
 
työskentelemään itsenäisessä, aktiivisessa myyntiroolissa osana asiantuntevaa palvelumyynnin organisaatiota. Toimistomme sijaitsee Espoon Niittykummussa.
 
Toivomme sinulta:
Sinulla on aikaisempaa myyntikokemusta B2B sektorilta ja mahdollisesti aiempaa kokemusta tulostuksen/dokumenttien hallinnan sektorilta. Liikut ketterästi järjestelmien maailmassa, omaksut nopeasti uutta ja pystyt hallitsemaan vaativiakin kokonaisuuksia. Koet uusien asiakkaitten aktiivisen kontaktoinnin motivoivana ja kasvatat omaa asiakassalkkuasi määrätietoisesti.
 
Koulutuksesi voi olla esimerkiksi tekninen, tietotekninen tai kaupallinen. Koulutustaustaasi olennaisempaa on asenteesi ja taitosi ratkaisumyynnin ammattilaisena. Tulet hyvin toimeen englanninkielellä. Asiakkuutesi tulevat sijoittumaan Vantaan ja  Itä-Uudenmaan alueelle ja toivomme, että sinulla oma auto käytössäsi.
 
Persoonana olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja periksiantamaton. Olet innokas ja ennakkoluuloton oppimaan uusia asioita ja sinulla on halu menestyä ja onnistua työssäsi. Työotteesi on tavoitteellinen, systemaattinen ja itsenäinen, mutta nautit myös yhteistyöstä tiimin kanssa. Ennen kaikkea hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja tunnistat asiakkaiden tarpeet.

Tehtäviisi kuuluu:
Tartut rohkeasti puhelimeen ja sovit omat tapaamisesi asiakkaitten luokse. Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja lisäksi palvelet olemassa olevia asiakkaitamme tuomalla jatkuvasti lisäarvoa heidän liiketoimintaansa. Tavoitteenasi on luoda pitkiä asiakassuhteita ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtäväkentän sekä hyvät kehittymismahdollisuudet mielenkiintoisessa, voimakkaasti kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä. Olemme valmiita panostamaan osaamiseesi ja valmentamaan sinusta huippuosaajan. Keskitymme erityisesti henkilökuntamme jatkuvaan koulutukseen ja tukemiseen myös perehdytysvaiheen jälkeen. Palkkauksesi koostuu peruspalkasta ja aktiivisuutesi palkitsevasta erittäin motivoivasta provisio-osuudesta.

Mikäli tunnistat itsesi edellä mainitusta kuvauksesta hae tehtävää mahdollisimman pian! Etenemme sopivien kandidaattien kanssa prosessissa jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.6. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin konsultti Miia Langhoff puh. 050-3581920