(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Oletko toiminut myyntitehtävissä muutaman vuoden menestyksekkäästi ja tiedät viihtyväsi myyntityössä? Tai oletko vähintäänkin päässyt alkuun myyntiuralla ja sinulla on jo näyttöjä onnistumisista?

Tule Saraselle Account Manageriksi auttamaan eri alojen yrityksiä kasvamaan ja rekrytoimaan uusia osaajia. Koulutamme asiantuntijoita uusiin tehtäviin ja ratkaisemme kasvuyritysten osaajapulaa.

Tarjoamme:

  • myytäväksi palvelut, joiden takana voit hyvillä mielin seistä ja joille on aitoa kysyntää
  • kiinteän kuukausipalkan
  • mahdolliset tulokseen sidottavat bonukset
  • säännöllisen päivätyön ilman jatkuvaa matkustamista
  • yhdeksän työkaverin tiimin Oulussaja yli 70 hengen työyhteisön eri puolilla Suomea
  • monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä ja kansainvälisessä Barona-konsernissa

Aito halu auttaa

Haluamme löytää työstään innostuneen ja aikaansaavan myyjän, joka nauttii aktiivisesta yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa. Vaikka etsimme tuloksellista myyjää, toivomme sinulta löytyvän aitoa halua auttaa ja kuunnella asiakkaita löytäen heille parhaat ratkaisut uusien osaajien kouluttamiseen ja rekrytointiin. Kyky asettua toisen ihmisen asemaan on myös tarpeen, sillä olet työssäsi tekemisissä uutta työtä etsivien asiantuntijoiden kanssa. Vaikka kilpailuhenkisyydestä voi olla myyntityössä etua, etsimme tiimissä hyvin toimeen tulevaa myynnin ammattilaista. Työssämme auttaa avoimuus muutoksia ja vaihtuvia tilanteita sekä monipuolisia työtehtäviä kohtaan.

Vastaamme muuttuvan työelämän tarpeisiin

Työssämme Sarasella autamme yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan muuttuvan työelämän keskellä. Palveluihimme kuuluvat rekrytoivat koulutusohjelmat, muutospalvelut ja erilaiset työllistämisen pilottihankkeet. Näiden avulla pystymme vastaamaan muuttuvan työelämän tarpeisiin.

Tehtävä on aluksi määräaikainen. Etsimme kuitenkin meille työkaveria pidemmäksi aikaa.

Jos haluat tietää lisää tehtävänkuvasta tai mieleesi tulee muuta kysyttävää, tutustu nettisivuihimme: www.saranen.fi tai soita Oulun rekrytoinneista vastaavalle Outi Aavaluodolle (050 3277 782). Parhaiten tavoitat Outin ti 15.5. klo 13-15 ja ma 21.5. klo 13-15.

Jätä hakemus!

myynti, hr, rekrytointi, account manager