(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
PostNord Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Etsimme myyntitiimiimme uutta henkilöä puhelimitse tapahtuvaan logistiikkapalvelujen myyntiin. Työsuhde on vakituinen. Toimipisteeksi voidaan sopia joko Tampere, Turku tai Vantaa.

Tuleva tehtäväsi koostuu puhelimitse suoritettavasta logistiikkapalvelujen myynnistä yrityksille. Teet uusasiakashankintaa ja vastaat olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta ja kasvattamisesta. Työskentelet läheisesti muun myyntitiimin kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta puhelinmyyntityöstä ja/tai logistiikasta, MS Office -työkalujen hallintaa, aktiivisuutta, soveltuvuutta asiakaskontakteihin, itseohjautuvuutta ja tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme sujuvaa suomen kieltä. Englannin ja ruotsin kielen taito, kaupallinen koulutus sekä CRM-järjestelmien käyttökokemus katsotaan eduksi.

Jos olet rohkea ja ennakkoluuloton myynnin ja/tai logistiikan ammattilainen ja haluat uusia haasteita urallesi, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa myyntitiimissä. Kyseessä on korvausrekrytointi edeltäjän siirryttyä sisäisesti kenttämyyntitehtäviin.

Lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 22.4.2018 linkin kautta:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?99193d41

Paikka täytetään heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

pe 6.4. klo 14-16 ja pe 13.4. klo 9-11

Toni Karinen

Manager, Field Sales & Telesales

Puh. 050 372 8895

Sähköposti: toni.karinen@postnord.com