Account Manager, Yliopistomedia Group Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021
Liity mukaan myyntihenkiseen ja kasvuhaluiseen start-up-tiimiin tarjoamaan asiakasyrityksille Yliopistomedian uniikkeja markkinointiratkaisuja. Etsimme nyt asiakkaallemme Yliopistomedialle energistä ja myyntinälkäistä Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta hieman aikaisempaa kokemusta myynnistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, mutta ennen kaikkea aitoa kiinnostusta, kykyä sekä sitoutumishalua myyntitehtävään markkinoinnin parissa. Hae paikkaa jo tänään, ja ota askel kohti kovaa tulosta ja sen mukaista palkkiota kasvavassa yrityksessä!
KUVAUS
Yliopistomedian tarjoamien ratkaisujen avulla asiakasyritykset voivat markkinoida opiskelijoille yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kampuksilla olevien diginäyttöjen avulla mm. tuotteita, palveluita tai työpaikkoja, mutta myös rakentaa omaa yritysimagoaan tai työnantajamielikuvaa. Konsepti on uniikki Suomessa. Tehtävässä vastaat yhdessä muun tiimin kanssa erinomaisesta asiakaskokemuksesta: prospektoit ja rakennat uusia asiakkuuksia sekä kehität olemassa olevia asiakassuhteita, varmistat palvelun laadun ja teet lisämyyntiä. Kontaktoit mm. HR- ja markkinointipäälliköitä sekä muuta yritysten ylempää johtoa. Työ tapahtuu pääasiallisesti puhelimen ja videoneuvotteluiden välityksellä. Pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisen tuotteen parissa kehittyen entistäkin paremmaksi myynnin ammattilaiseksi! Kartoitat asiakkaiden muuttuvia tarpeita ja sitä kautta etsit heille parhaan tarjottavan ratkaisun sekä pyrit tuomaan lisäarvoa heidän toimintansa kehittämiseen. Ideoit tarvittaessa asiakkaan kanssa sopivia kampanjaratkaisuita sekä vastaat kysymyksiin markkinointimateriaaleihin liittyen. Tehtäväsi on myös ladata ja ajastaa kampanjat kohteena oleviin korkeakouluihin. Työtä tehdään pääsääntöisesti tavanomaisina toimistoaikoina sekä toimistolla Helsingin keskustassa että etänä sopimuksen mukaan. Tehtävä on käytännönläheinen, monipuolinen ja kasvaa menestyksesi sekä osaamisesi mukaan, ja saat tehtävään myös kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme


* mielenkiintoiset tuloshakuiset työtehtävät kasvavassa yrityksessä
* kannustava tiimityö tiiviissä työporukassa
* oman asiakasportfolion, jota pääset kasvattamaan
* kehitysmahdollisuudet roolissa
* kattava perehdytys
* mahdollisuus etätyöhön perehdytyksen jälkeen
* pohjapalkka + tuloksen myötä kasvava provisio ilman palkkakattoa!
* erilaiset kannustavat myyntikilpailut

TYÖNKUVA

* Uusien asiakkaiden prospektointi ja kontaktointi
* Markkinointiratkaisun tarjoaminen ja myyminen
* Kampanjoiden lataus sekä ajastaminen, sekä tarvittaessa ideointi asiakkaiden kanssa
* Asiakkuuksien hallinta sekä kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aito kiinnostus myyntiä sekä markkinointia kohtaan
* Tehtävään sopiva koulutus
* Sujuva suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito
* Hyvä englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito
* Olet tuloshakuinen
* Osaat rakentaa suhteita
* Olet oma-aloitteinen
* Viihdyt pienessä yrityksessä
* Halu sitoutua tehtävään
* MS Office taidot (erityisesti PowerPoint ) ja muut perustason tietotekniset taidot


Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä kokemus Pipedriven, Lime CRM:n tai Vainun käytöstä.

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: toistaiseksi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Yliopistomedia Group Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Yliopistomedia Group Oy on vuonna 2019 Suomeen rantautunut opiskelijaviestintään keskittynyt media-alan yritys. Olemme osa ruotsalaista Lifestyle Mediapartner -konsernia ja tuoneet nyt saman menestyksekkään konseptin myös Suomeen. Suomessa konseptimme löytyy jo 8 eri korkeakoulusta, Ruotsista yli 30 korkeakoulusta. Olemme laajentumassa jatkuvasti uusiin korkeakouluihin sekä tulevaisuudessa avaamassa myös uusia liiketoiminta-alueita. Tavoitteenamme on kasvaa Suomessa opiskelijamarkkinoinnin ykköseksi!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511411
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki