(Poistunut julkaisusta)

ACCOUNT MANAGER, WaBuCo Financial Services Oy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

WaBuCo on tarjonnut korkealuokkaisia talous- ja palkkahallinnon sekä sisäisen raportoinnin palveluja jo lähes 30 vuoden ajan. Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti kohti uusimpia digitalisaation sovelluksia. Asiakkainamme on toista sataa eri aloilla toimivaa yritystä pienyrittäjistä kansainvälisiin yrityksiin, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin yrityksiä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa. Lisätietoja www.wabuco.fi

Haemme WaBuCo Financial Services Oy:lle uuteen rooliin oma-aloitteista

ACCOUNT MANAGERIA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työtehtävään. Account Managerina toimit yritysasiakkaidemme parissa vastaten menestyksekkäästä uusasiakashankinnasta ja nykyisten asiakkuuksien kasvattamisesta. Myyt yritysasiakkaillemme tilitoimistopalveluja laaja-alaisesti ja saat aikaan erinomaisen asiakaskokemuksen. Olet myös aktiivinen tiimipelaaja ja viestit sujuvasti asiakkaiden sekä kollegoiden kanssa.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

  • aktiivinen uusasiakashankinta
  • palvelujen myynnin kehittäminen

Edellytämme sinulta

  • kokemusta konsultoivasta myyntityöstä
  • ymmärrystä tilitoimiston tai taloushallinnon palveluista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

  • ruotsin kielen osaaminen
  • koulutus myynnin alalta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa yrityksessä aina avainrooleihin asti tulosten ja myynnin kehityksen mukana. Varmistamme selustasi hyvällä pohjapalkalla ja annamme mahdollisuuden rajattomaan palkkakattoon. Uuden roolin myötä saat joustavan, itsenäisen ja palkitsevan työn sekä pystyt vaikuttamaan omaan työhösi. Olemme valmiita myös tukemaan sinun ammatillista kehittymistä koulutusten muodossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 24.5.2020 rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoijat:

Laura Parviainen, +35840 6310 261, laura.parviainen@manpowergroup.fi

Henri Repo, +35844 7590 643, henri.repo@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.