(Poistunut julkaisusta)

ACCOUNT MANAGER, VARSINAIS-SUOMI
ATEA

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Liity Atean ammattitaitoiseen joukkoon!

SalesOnly hakee ATEA:lle Account Manageria Turun toimistoon tiimi- ja palveluhenkiseen myyntitehtävään, kohdealueena Varsinais-Suomi.

Account Managerina työskentelet osana myyntitiimiä, jossa vastaat jo olemassaolevista nimetyistä asiakkuuksista; teet uusasiakashankintaa; koordinoit myyntiprosesseja sekä raportoit tuloksista johdolle. Verkostoidut aktiivisesti niin asiakkaiden kuin Atean strategisten kumppaneiden kanssa. Luot pitkäaikaisia asiakassuhteita ja teet yhteistyötä sisäisten toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä innokkaaseen joukkoomme sekä eturivin paikkaa toimia alan kärkihankkeissa. Tärkeintä on, että olet valmis kehittämään työnkuvaasi ja asiakaskuntaasi oman kiinnostuksen mukaan.

Työskentelet Turun toimistolta, mutta matkustat myös Varsinais-Suomen alueella asiakasrajapinnassa. Tukenasi sinulla on kattava perehdytys, ammattimaiset kollegat ja tekemisen meininkiä.

Profiilisi:

Asiakastyytyväisyys ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeimpiä motivaattoreitasi. Hahmotat asiakkaiden liiketoiminnan ja ymmärrät tietotekniikkapalveluiden tuomasta lisäarvosta, jolloin pystyt tarjoamaan pitkän tähtäimen strategisia ratkaisuja.

Olet tiimipelaaja, joka palaa halusta oppia uutta ja kehittää rohkeasti omaa työtä sekä Atean toimintaa. Asennettasi kuvastaa positiivisuus, määrätietoisuus ja palo myyntiä kohtaan. Lisäksi edellytämme:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta IT-alan B-2-B -myyntityöstä ja näyttöjä tuloksellisesta myynnistä
  • Hyviä neuvottelutaitoja sekä järjestelmällistä otetta myyntiin
  • Ymmärrystä liiketoiminnan digitalisoitumisesta. Kommunikoit näkemyksesi sujuvasti myös asiakkaiden ylimmälle johdolle
  • Teknistä tai kaupallista koulutusta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikointia suomeksi ja englanniksi.

Tunnistitko itsesi?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhdessä SalesOnlyn kanssa. Jos sinulla on kysyttävää positioon liittyen, ota yhteyttä rekrytointikonsulttiin Mikko Törniin puh: 040-185 0303.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.6., mutta haastattelut alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä. Jos tunnistit itsesi, toimi nopeasti ja lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen SalesOnlyn nettisivujen kautta, linkistä http://www.salesonly.fi/nykyiset-tyot/81-account-manager-varsinais-suomi/

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Tutustu Atean toimintaan: https://www.atea.fi/