(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - Vantaa, Tampere, Helsinki
Mixtec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Mixtec Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen yritys ja tarjoamme ammattitaitoista osaamistamme kaikkiin juoma-alan tarpeisiin. Ensiluokkaisilla tuotteillamme, laajalla valikoimallamme ja henkilökohtaisella palvelullamme löydät täydellisen työvälineistön ja tuotteiston sekä oikeat ratkaisut riippumatta siitä, onko pisteesi ravintola, baari, kahvila, hotelli tai toimisto.Lue lisää: www.mixtec.fi.
Thoreau-vesijärjestelmä on Pohjoismaiden johtava ekologinen designkonsepti paikallisesti tuotetun veden tarjoiluun. Järjestelmämme on helppo, yksinkertainen ja ympäristöystävällinen tapa tarjoilla täydelliseksi raikastettua ja viilennettyä vesijohtovettä kuplilla tai ilman. Lisätietoa:thoreau.fi
Haluatko liittyä rentoon ja trendikkääseen joukkoomme? Kasvumme tueksi etsimme myyntitiimiimme kahta aktiivista ja tuloshakuista Account Manageria Eteläisen Suomen alueelle. Asuinpaikkasi voi olla pääkaupunkiseudulla tai jonkin suuren kaupungin läheisyydessä.
Tehtävässäsi käynnistät uusia asiakkuuksia ja avaat myyntikanavia HoReCa-alan asiakkuuksiin. Saat hoidettavaksesi myös olemassa olevia asiakkuuksia. Toimit Thoreau-konseptimme lähettiläänä ja osallistut myös markkinointityöhön.

Tehtävässä menestyäksesi, 

  • sinulla on soveltuva kaupallinen ja/tai ravintola-alan koulutus ja aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja uusien kontaktien luominen on sinulle luontaista
  • saat kaupalliset neuvottelut vietyä onnistuneesti päätökseen ja sinulta löytyy myös pitkäjänteisyyttä asiakastyössä
  • työskentelet itsenäisesti ja tuloshakuisesti sekä tuot oman panoksesi myös tiimityöhön
  • tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen osaaminen on eduksi
  • työ edellyttää myös ajantasaisia it-taitoja
Tarjoamme aktiiviselle ja tuloshakuiselle henkilölle mahdollisuuden työskennellä rennossa ilmapiirissä kasvuyrityksessä ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen menestykseen omalla työllä. Käytössämme on modernit myynnin työvälineet ja työllesi saat innostuneen ja osaavan tiimimme tuen. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki, puh. 0400 270 886.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi