(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, Uusimaa / Oy Hedengren Security Ab
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä ja kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava. 

Oy Hedengren Security Ab on osa Hedengren-konsernia, joka myy ja markkinoi turvallisuustekniikan lisäksi tytäryritystensä kautta taloteknisiä ratkaisuja. Olemme toimittaneet vuodesta 1932 lähtien turvallisuusjärjestelmien kokonaisratkaisuja julkishallintoon, kaupan alalle, pankeille, teollisuuteen, puolustusvoimille ja myös yksityissektorille. Oy Hedengren Security Ab:lla on myyntikonttorit Helsingissä ja Tampereella, Ruotsissa Tukholmassa, Virossa Tallinnassa ja Norjassa Oslossa. 

Oy Hedengren Security Ab vahvistaa myyntiorganisaatiotaan ja hakee

Account Manageria 

Uudenmaan alueelle.

Menestyksemme perustuu vahvaan osaamiseen, omaan tuotekehitykseen ja suomalaiseen tuotantoon. Pääset työskentelemään kehittämiemme alan johtavien turvallisuusjärjestelmien ja tuotemerkkien parissa. Ala on vakaa tulevaisuuden kasvuala, joka kehittyy vauhdikkaasti ja on täynnä mahdollisuuksia. 

Etsimme tekniskaupallista osaajaa vastaamaan sekä uusasiakashankinnasta että nykyisten asiakkuuksien hyvästä hoidosta ja aktiivisesta myynnin kehittämisestä. 

Tulet osaksi 12 hengen myyntitiimiämme. Myyt kaikkia Hedengren Securityn tuoteperheitä - rikosilmoitin, paloilmoitin, poistumisreittivalaistus, kulunvalvonta ja työajanseuranta. Asiakaskuntaasi kuuluu oman alueesi sähkö- ja turva-alan urakoitsijat ja tukkurit. 

Työ keskittyy vahvasti ratkaisu- ja asiantuntijamyyntiin. Suuri osa työviikostasi koostuu ratkaisujen etsimisestä asiakkaan tarpeeseen sekä asiakastapaamisista, tarjouslaskennasta ja  tarjousten seurannasta. Tukenasi teknisissä ratkaisuissa ja tarjousten laadinnassa toimivat tuotepäällikkömme ja tarjouskoordinaattorimme Helsingin Lauttasaaressa. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta teet päivittäin yhteistyötä muiden myyntitiimiläisten kanssa.

Odotamme sinulta teknistä tai kaupallista koulutusta (esim. tradenomi tai insinööri), kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin sekä tuloksenteon nälkää. Sinulla on yli viiden vuoden työkokemus, josta vähintään kaksi vuotta on sisältänyt itsenäistä ja aktiivista myyntivastuuta. Tehtävä edellyttää kiinnostusta ja mahdollisuutta kenttätyöhön. Selviydyt vähintään tyydyttävästi englannin kielen taidoillasi, ja tietojärjestelmien hallinta tarjousten teossa ja raportoinnissa on sinulle tuttua. Käytössämme on Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmä ja myynnin CRM, jotka toimivat keskeisinä työkaluina arjessa. Luonteeltasi olet yhteistyön rakentaja, ja työskentelysi on tavoitteellista ja systemaattista. 

Voisiko oma urapolkusi suuntautua seuraavaksi Hedengrenille? Tarjoamme palkan lisäksi autonkäyttöedun ja kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme sinua liikuntaharrastuksissa.

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle! 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 27.10.2019.