(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Haemme elektroniikka komponentteja maahantuovalle ja myyvälle asiakasyrityksellemme Ecomal Finland Oy:lle Account Manageria myyntitiimin vahvistukseksi. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä vastaat yrityksen nykyisten asiakkuuksien hoidosta ja asiakkuuksien kehittämisestä sekä kartoitat potentiaalisia uusia asiakkuuksia ja teet uusasiakashankintaa Suomen ja Baltian alueella. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja sinulla on kyky löytää oikeat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Teet myös tarjouksia ja käyt hintaneuvotteluja asiakkaiden kanssa sekä osallistut budjettisuunnitteluun. Työajastasi noin puolet vietät asiakkaiden parissa kentällä ja toinen puolikas kuluu toimistotöiden parissa.

Toivomme sinulta

Tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta toimialalta sekä vahvaa teknistä ymmärrystä. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen. Toivomme vahvaa myynnillistä asennetta, kykyä omaksua uusia asioita nopeasti sekä hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja sekä matkustusvalmiutta. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Toivomme, että asut Varsinais-Suomen alueella mutta muualla asuminen ei ole este työn tekemiselle.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä, modernissa ja dynaamisessa ympäristössä. Saat tehdä töitä hyvin itsenäisesti ja suunnitella oman työviikkosi joustavasti. Suuren talon etuina annamme mm. hyvät valmiudet ja tuen tehtävään työhön.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi