(Poistunut julkaisusta)

Account Manager (Turku)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Me Yritysmyynti -yksikössä vastaamme Elisassa digitaalisten palveluiden sekä IT palveluiden myynnistä yrityssegmenttiin. Elisa yhdistetään usein liittymäpalveluihin, mutta tiesitkö, että Elisan palveluportfoliosta sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat löytävät kaikki modernin digi- sekä IT -maailman ratkaisut aina automaatioista tietoturvaan ja pilvipalveluista ensiluokkaiseen laitteistoon sekä IT:n ulkoistamiseen. 

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. 

Haluatko sinä surffaamaan B2B-myynnin korkeimmalle aallonharjalla? Sytytkö innostavien asiakaskokemusten tuottamisesta? Digiratkaisuista puhuessasi olet elementissäsi, ja eteen tupsahtavat haasteet ovat sinulle mahdollisuuksia, jotka käännät asiakkaidemme eduksi. Olet asiakkaillemme luottotyyppi, koska ymmärrät heidän tarpeitaan ja ajattelet aina heidän parastaan bisnesviidakossa.

Mahtava kuulla! Tarvitsemme juuri sinun kaltaistasi Account Manageria kasvattamaan myyntiämme Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla!
 
Tehtäväsi sijoittuu Yritysasiakkaat-tulosyksikköön, jossa vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja myynnistä sekä asiakkuuksien johtamisesta +100 hengen organisaatioille Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Työpäiväsi tulevat sisältämään seuraavia kokonaisuuksia:

 • Tulet ratkaisemaan ja digitalisoimaan uusien ja olemassa olevien asiakkaidemme liiketoiminnan ydinprosesseja – haluamme olla syvemmällä mukana asiakkaidemme liiketoiminnan tukena.
 • Tulet vastaamaan monikanavaisesti ja laadukkaasti koko myyntiprosessista – prospektoinnista kaupantekoon ja asiakkuusjohtamiseen.
 • Asiakassalkkusi on jo merkittävän kokoinen ja myyntikenttä löytyy valmiina.
 • Menestys on vain omasta nälästäsi kiinni, sillä kaikki työkalut menestykseesi löytyvät Turun Brahenkadulta sekä kotitoimistoltasi!

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Hyviä hoksottimia – etsit luontaisesti ratkaisuja muiden vielä haroessa hiuksiaan! 
 • Rakastat suuria tavoitteita, uuden oppimista ja olet jatkuvasti kehittämässä itseäsi.
 • Laajaa asiakkaan liiketoiminnan, erilaisten toimialojen sekä niissä käytössä olevien järjestelmien tuntemusta.
 • Puhut sujuvasti prosesseista, liiketoimintamalleista ja kilpailuedusta. Muunnat nämä keskustelut visionäärisesti palvelukokonaisuuksiksi ja saat asiakkaat vakuuttumaan Elisan erinomaisuudesta.
 • Hallitset keskeiset asiakkuudenhallintaratkaisut (esim. MS Dynamics365) ja digitaaliset asiakaspalveluratkaisut.
 • Näyttöjä menestyksekkäästä B2B-myynnistä ITC:n, digiratkaisujen tai liikkeenjohdon konsultoinnin parissa 3-5 vuoden ajalta.
 • Loistavia sosiaalisia taitoa ja kykyä toimia liiketoimintajohdon parissa vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taitamisen katsomme eduksesi.
 • Innostuneisuutta, itseohjautuvuutta, asiakaslähtöisyyttä ja reipasta positiivista asennetta

Erityisesti ilahdumme, mikäli edellä mainittujen lisäksi 

 • Erotut massasta positiivisella tavalla eduksesi omalla tyylilläsi ja karismallasi.
 • Hahmotat monimutkaiset kokonaisuudet sekä kehität niistä nopeasti selkeitä ja ainutlaatuisia ratkaisuja
 • Olet asiakkuuksien muutosagentti ja haluat rikkoja toimialoilla valitsevia tapoja tehdä liiketoimintaa.
 • Korkea tempo saa sinut syttymään ja omistaudut saavuttamaan tuloksia.
 • Haluat ja kykenet vankistaa osaamisellasi Elisan asemaa alansa johtavana palveluntarjoajana ja omalta osaltasi laajentaa Elisan tarjoamaa asiakkuuksissamme.
 • Näet mahdollisuuksia, seuraat mitä alalla tapahtuu ja nautit osaamisesi jakamisesta ympäristöösi.
 • Olet suorittanut tai suorittamassa kaupallisen ja/tai teknillisen alan AMK- tai yliopistotutkinnon.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja tavoitteellisen tehtävän IT-toimikentästä, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Kiinnostuitko? Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä Harriin (harri.kivimaki@elisa.fi tai 0500 661 841), hän kertoo sinulle mielellään lisää!

Hae heti, sillä paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy!