(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, Turku
Fonecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Tule mukaan Fonecta-perheeseen!

Fonectalla voit aidosti auttaa yritysasiakkaitamme kasvamaan ja menestymään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Kattavan koulutuksemme ansiosta kehityt markkinoinnin timantiksi. Työnteko meillä ei ole koskaan tylsää; siitä pitävät huolen mahtavat työkaverit, hurtti huumori ja läheiset asiakassuhteet. Palkkapäivänä hymyilyttää kun onnistumisista on maksettu kunnon korvaus. 

Haemme Turkuun

Account Managereita B2B-myyntiin

Etsimme juuri sinua, jonka sydän sykkii yrittäjyydelle, markkinoinnille ja asiakkaiden auttamiselle. Oletko valmis auttamaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan? Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme suomalaiset. Asiakasymmärrykseen, löydettävyyteen ja kohdentamiseen liittyvät palvelumme ovat huippuluokkaa.  Lisäksi salkustasi löytyy tämän hetken kiinnostavimmat markkinointipalvelut mm. LinkedIn, Google ja Facebook.

Account Manager Merle Kananoja:

”Minulle tuli juuri 5 vuotta täyteen fonectalaisena ja pidän siitä, että täällä voi halutessaan edetä työtehtävissään. Aloitin media-asiantuntijana ja nykyisin toimin account managerina kenttämyynnissä. Parasta tässä työssä ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja onnistuminen heidän liiketoimintansa vauhdittamisessa. Siitä syntyy vuosien mittainen yhteistyö, joka on account managementia parhaimmillaan.”

Tarjoamme sinulle

Haluat palavasti auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään ja kasvamaan. Toimit yritysasiakkaidemme markkinointikumppanina ja me autamme sinua kehittymään sellaiseksi.  Myyntityö on ratkaisukeskeistä, joten arvostamme innokkuutta ratkaista yritysasiakkaidemme haasteita erilaisia digitaalisia markkinointiratkaisuja hyödyntämällä.  

Pääset osaksi mahtavaa myyntitiimiä, jossa työskennellään kohti yhteisiä tavoitteita vaikka työ itsenäistä onkin. Kokeneet esimiehemme sekä talon piinkovat markkinoinnin ammattilaiset tukevat onnistumistasi joka päivä.

Meillä koulutus on jatkuvaa eikä lopu kattavan alkuperehdytyksen jälkeen. Työskentelet viihtyisissä, näyttävissä ja siisteissä tiloissamme.  Isona talona tarjoamme kattavat edut, kuten kulttuuri-/liikuntaedun tai liukuva työaika.

Yrityskulttuurissamme arvostetaan jokaisen mielipidettä ja hierarkia on matala. Arvostamme uusia ideoita ja proaktiivista otetta jokapäiväisen arkemme kehittämiseen.

Account Managereiden palkka muodostuu pohjapalkasta, jonka lisäksi meillä on käytössä motivoiva provisiomalli ilman palkkakattoa. Tee pankkitilille tilaa, meillä ahkeruus palkitaan ja kovat tienestit ovat erittäin mahdollisia!

Account Manager Santeri Virtanen:

”Fonectalla parasta on se, että pääsen tutustumaan erikokoisiin yrityksiin ja monenlaisiin toimialoihin. Kaikki tämä mahdollistaa mittavan tietopankin kartuttamisen. Tietohan on tunnetusti valtaa, joten vain taivas on rajana uralla etenemiselle. Kaikki on vain itsestä kiinni.”

Odotamme sinulta

Myyntityössä menestyvät ne, joilla on asenne kohdallaan. Aiempi kokemus myynnin ja markkinoinnin alalta on eduksi ja nälkä menestyä siivittää hyviin tuloksiin. Hyvä tekemisen meininki ja ahkeruus on monien huippumyyjien DNA:ssa.

Nautit sekä uusasiakashankinnasta että asiakkuudenhoidosta. Meillä kasvatat omaa asiakassalkkuasi ja luot pitkiä asiakassuhteita. Toivomme, että tartut ahkerasti luuriin ja oven kahvaan.

Emme odota, että omaat supersankarin ominaisuudet mutta koulutuksemme ansiosta sinusta voi helposti tulla sellainen. Meillä voit olla oma itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Account Director Toni Kontiomaa:

”Olen työskennellyt media-alalla 11 vuotta ja siitä 4 vuotta Fonectalla. Fonecta on ihan paras paikka olla töissä. Meillä on todella monipuolinen tarjonta asiakkaille ja kilpailijoista poiketen monta palvelua ylitse muiden. Aina löytyy asiakkaalle paras ratkaisu. Lisäksi palkkaus on kohdallaan; ahkeruus palkitaan ja täällä voi tienata hyvin kun saavuttaa tavoitteet”.

Tutustu fonectalaisiin ja Fonectaan!

  • Instagramissa (@fonectainfo), jossa meidän työntekijät kertovat itse millaista meillä on olla töissä.
  • LinkedInissa, josta näet keitä meillä on töissä https://www.linkedin.com/company/fonecta-oy
  • Youtubessa, jossa Emmi Mikkola kertoo ajatuksiaan myyntityöstä Fonectalla ja omista asiakkuuksistaan: https://www.youtube.com/watch?v=RXqxA_vexGE&t=14s
  • Blogissamme, missä Toni Vahtera kertoo suurasiakkaiden kohtaamisesta ja auttamisesta markkinoinnin avulla: https://www.fonecta.fi/b/yritystoimintaa-ei-ole-ellei-joku-myy-jotain

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 22.9. mennessä.