(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - tule rakentamaan Studentworkille tulevaisuuden työelämää
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Meidän tekemistä ohjaa vahvasti ajatus ”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Olemme Studentworkillä tavattoman ylpeitä siitä, että teemme hyvin merkityksellistä työtä yhdistämällä nuoret osaajat ja monen eri alan asiakkaamme. Nyt etsimme

Tampereen toimistollemme Account Manageria

Sinusta
Studentworkin Account Manager on kuin joukkuepelin laitahyökkääjä. Hän on kunnianhimoinen, rohkea maalintekijä, joka pelaa kuitenkin isossa kuvassa joukkueelle. Hän ymmärtää oman roolinsa merkityksen menestyksen rakentamisessa ja kantaa vastuunsa. Myynnin pelikentällä haemme kollegaa, joka suhtautuu intohimoisesti ratkaisumyyntiin ja asettaa asiakkaan keskiöön. Tärkeimmät onnistumisen avaimet Account Managerin työssä ovat asenne, sitkeys sekä vahva halu onnistua. Sinulla on todellinen tahto saada kauppaa, haistat bisnesmahdollisuuden ja motivoidut päästessäsi auttamaan asiakkaitamme ja sitä kautta nuoria osaajia. Tunnet olosi kotoisaksi itsenäisesti työskennellen omien asiakkaidesi kanssa, mutta samanaikaisesti olet tärkeä osa erinomaista myyntitiimiämme, meidän joukkuetta.
 

Etsimällämme Account Managerilla on..

 • Muutaman vuoden kokemus B2B-ratkaisumyynnistä
 • Kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta, toimeliaisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
 • Suuri halu auttaa asiakkaitamme olemaan entistä kilpailukykyisempiä
 • Soveltuvia korkeakouluopintoja, sujuva suomen ja englannin kielen taito ja ajokortti
 • Halu työskennellä työyhteisössä, jonka arvoja ovat
  • ALWAYS DELIVER: Tunnet aitoa intohimoa tekemääsi työtä kohtaan. Sinulla on kova tahto tehdä tulosta ja olet periksiantamaton pyrkiessäsi kohti omia ja yhteisiä tavoitteita.
  • BE CREATIVE: Oppimishalusi, asenteesi ja motivaatiosi auttavat sinua kehittymään alamme parhaaksi. Omaksut nopeasti uusia asioita ja tartut innolla tuumasta toimeen.
  • TAKE RESPONSIBILITY: Sinulla on kyky johtaa omaa tekemistäsi ja suoriutua paineen alla. Et pelkää vastuuta vaan motivoidut siitä. Olet aina valmis auttamaan myös kollegoitasi onnistumaan.
  • SHARE FUN: Toimistolla välität ympärillesi hyvää fiilistä, meininkiä ja juhlit kollegoidesi onnistumisia. Meille on tärkeää, että töissä on hauskaa.
    

Työstä
Account Managerin tehtävä on todellista ratkaisumyyntiä, jossa tarvitaan liiketoimintaymmärrystä, konsultatiivista työotetta ja taitoa nähdä metsä puilta. Account Managerina vastuullasi on vakuuttaa niin uudet kuin olemassa olevat asiakkaamme Studentworkin tuotteista ja palvelumalleista aktiivisen myyntityön kautta. Oman asiakaskorin rakentaminen ja siitä huolehtiminen ovat tärkeimmät osat työnkuvaasi. Sinulla on tahtoa ja rohkeutta tarttua luuriin ja toimit luontevasti asiakastapaamisissa. Vastaat asiakasprosesseista kokonaisuudessaan uusasiakashankinnasta ja hintaneuvotteluista lähtien aina pitkäjänteisen yhteistyön kehittämiseen. Työ on samaan aikaan haastavaa sekä palkitsevaa.

Toimit kaikissa toimeksiannoissa tiiviissä yhteistyössä rekrytointitiimimme ja muiden sidosryhmiemme kanssa, jotta niin työnhakijat kuin asiakkaamme saavat maailmanluokan palvelua ja voivat toteuttaa omia kasvutavoitteitaan. Työtä et missään nimessä joudu tekemään yksin, vaan tukenasi on koko Studentworkin porukka.

Työssäsi Account Managerina

 • Vastaat oman asiakaskorisi rakentamisesta ja kehittämisestä
 • Mahdollistat omien tavoitteidesi saavuttamisen aktiivisella ja pitkäjänteisellä tekemisellä
 • Prospektoit ja tunnistat muutoinkin potentiaalisia asiakkaita
 • Buukkaat itse asiakastapaamisesi ja hallinnoit kalenteriasi
 • Tapaat strategisten tavoitteidemme mukaisesti yritysten esimiehiä ja HR-johtoa
 • Konsultoit ja tuet aktiivisesti asiakkaitamme rekrytointitarpeiden osalta
 • Olet ratkaisukeskeinen ja tuot ne rohkeasti esille


Tämän me lupaamme sinulle..
Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat merkityksellisyyttä tekemässään työssä. Työ itsessään on jo merkityksellistä, mutta sitä ja henkilökohtaista kehittymistäsi tukeaksemme tarjoamme sinulle ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja näyttöjen myötä myös urakehityspolkuja. Haluamme tukea työn ja perhe-elämän tai vapaa-ajan sulavaa yhteensovittamista. Meille on tärkeää, että juhlimme saavutuksiamme ja voimme kokea työn vastapainona yhdessä rennon juhlavia hetkiä. Tätä tukeaksemme järjestämme vuosittain useampia yhteisiä kohtaamisia kollegoidemme kanssa vuosikokouksen ja kick-offien merkeissä. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista.
 

Olemmeko match?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (38 h/vko). Tehtävässä on kokonaispalkkamalli (pohjapalkka+provisio). Jos haluat liittyä osaksi huipputiimiämme, lähetäthän hakemuksesi suosittelijoineen mahdollisimman pian, viimeistään 26.8.2018. Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana eli teemme valinnan heti sopivan laitahyökkääjän löydyttyä. Toimistomme sijaitsee Pinninkadulla.

Hakuprosessi:

 • Viimeinen hakupäivä
 • Valinta tehdään viimeistään syyskuun alussa
 • Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään syyskuussa


Lisätietoja tehtävästä antaa People&Talent Manager Anri Helokangas ke 15.8. klo 14-16 sekä ke 22.8. klo 9-11. Anrin tavoitat puhelimitse, p. 044 218 4381. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä myös sähköpostitse anri.helokangas(at)studentwork.com.