(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden työelämää
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

ETSIMME ACCOUNT MANAGEREITA HELSINKIIN – TULE MUKAAN RAKENTAMAAN TULEVAISUUDEN TYÖELÄMÄÄ

Meidän tekemistä ohjaa vahvasti ajatus ”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Se tarkoittaa sitä, että olemme Studentworkillä tavattoman ylpeitä siitä, että saamme joka päivä työllistää nuoria osaajia asiantuntijatehtäviin. Samalla autamme eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme löytämään heille huipputyyppejä tukemaan heidän kasvuansa. Tänä vuonna kasvamme enemmän kuin koskaan ja tarvitsemme lisää kollegoita, jotka haluavat olla kanssamme luomassa merkityksellistä työelämää. Siksi etsimme

Helsingin toimistollemme Account Managereita

Sinusta
Studentworkin Account Manager on kuin joukkuepelin laitahyökkääjä. Hän on kunnianhimoinen, rohkea maalintekijä, joka pelaa kuitenkin isossa kuvassa joukkueelle. Hän ymmärtää oman roolinsa merkityksen menestyksen rakentamisessa, kantaa vastuunsa kovasti töitä tehden ja pystyy tarpeen tullen ratkaisemaan pelin omalle joukkueelle. Myynnin pelikentällä haemme kollegaa, joka suhtautuu intohimoisesti ratkaisumyyntiin ja asettaa asiakkaan keskiöön. Tärkeimmät onnistumisen avaimet Account Managerin työssä ovat asenne, sitkeys sekä vahva halu onnistua. Sinulla on todellinen tahto saada kauppaa, haistat bisnesmahdollisuuden ja motivoidut päästessäsi auttamaan asiakkaitamme. Tunnet olosi kotoiseksi itsenäisesti työskennellen omien asiakkaidesi kanssa, mutta samanaikaisesti olet tärkeä osa erinomaista myyntitiimiämme, meidän joukkuetta. 

Etsimillämme Account Managereilla on
• Muutaman vuoden kokemus B2B-ratkaisumyynnistä tai muuta näyttöä menestyksekkäästä B2B-myyntityöstä
• Kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta, toimeliaisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
• Suuri halu auttaa asiakkaitamme olemaan entistä kilpailukykyisempiä
• Soveltuvia korkeakouluopintoja, sujuva suomen ja englannin kielen taito ja ajokortti
• Halu työskennellä työyhteisössä, jonka arvoja ovat
o ALWAYS DELIVER: Tunnet aitoa intohimoa tekemääsi työtä kohtaan. Sinulla on kova tahto tehdä tulosta ja olet periksiantamaton pyrkiessäsi kohti omia ja yhteisiä tavoitteita.
o BE CREATIVE: Oppimishalusi, asenteesi ja motivaatiosi auttavat sinua kehittymään alamme parhaaksi. Omaksut nopeasti uusia asioita ja tartut innolla tuumasta toimeen.
o TAKE RESPONSIBILITY: Sinulla on kyky johtaa omaa tekemistäsi ja suoriutua paineen alla. Et pelkää vastuuta vaan motivoidut siitä. Olet aina valmis auttamaan myös kollegoitasi onnistumaan.
o SHARE FUN: Toimistolla välität ympärillesi hyvää fiilistä, meininkiä ja juhlit kollegoidesi onnistumisia. Meille on tärkeää, että töissä on hauskaa.

Tämän me lupaamme sinulle
Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat merkityksellisyyttä tekemässään työssä. Työ itsessään on jo merkityksellistä, mutta sitä ja henkilökohtaista kehittymistäsi tukeaksemme tarjoamme sinulle ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja näyttöjen myötä myös urakehityspolkuja. Haluamme tukea työn ja perhe-elämän tai vapaa-ajan sulavaa yhteensovittamista. Meille on tärkeää, että juhlimme saavutuksiamme ja voimme kokea työn vastapainona yhdessä rennon juhlavia hetkiä. Tätä tukeaksemme järjestämme vuosittain useampia yhteisiä kohtaamisia kollegoidemme kanssa vuosikokouksen ja kick-offien merkeissä. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista. 

Työstä
Account Managerina vastuullasi on vakuuttaa niin uudet kuin olemassa olevat asiakkaamme Studentworkin tuotteista ja palvelumalleista aktiivisen myyntityön kautta. Oman asiakaskorin rakentaminen ja siitä huolehtiminen ovat tärkeimmät osat työnkuvaasi. Sinulla on tahtoa ja rohkeutta tarttua luuriin, uskallat ehdottaa tapaamisia ja toimit luontevasti asiakastapaamisissa. Vastaat asiakasprosesseista kokonaisuudessaan uusasiakashankinnasta ja hintaneuvotteluista lähtien aina pitkäjänteisen yhteistyön kehittämiseen. Account Managerin tehtävä on todellista ratkaisumyyntiä, jossa tarvitaan liiketoimintaymmärrystä, konsultatiivista työotetta ja taitoa nähdä metsä puilta. Työ on samaan aikaan haastavaa sekä palkitsevaa. 
Toimit kaikissa toimeksiannoissa tiiviissä yhteistyössä rekrytointitiimimme ja muiden sidosryhmiemme kanssa, jotta niin työnhakijat kuin asiakkaamme saavat maailmanluokan palvelua ja voivat toteuttaa omia kasvutavoitteitaan. Työtä et missään nimessä joudu tekemään yksin, vaan tukenasi on koko Studentworkin jengi aina markkinoinnista toimitusjohtajaan. 

Työssäsi Account Managerina
• Vastaat oman asiakaskorisi rakentamisesta ja kehittämisestä
• Mahdollistat omien tavoitteidesi saavuttamisen aktiivisella ja pitkäjänteisellä tekemisellä
• Prospektoit ja tunnistat muutoinkin potentiaalisia asiakkaita
• Buukkaat itse asiakastapaamisesi ja hallinnoit kalenteriasi
• Tapaat tavoitteiden mukaisesti yritysten esimiehiä ja HR-johtoa
• Konsultoit ja tuet aktiivisesti asiakkaitamme rekrytointitarpeiden osalta
• Olet ratkaisukeskeinen ja tuot ne rohkeasti esille

OLEMMEKO MATCH?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus tehtävässä on mallia pohjapalkka+provisio. Jos haluat liittyä osaksi huipputiimiämme, lähetäthän hakemuksesi suosittelijoineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.6.2018. Työ alkaa elokuussa 2018. Toimistomme sijaitsee Kampin Autotalossa Helsingin kattojen yllä. 

Hakuprosessi:
• Viimeinen hakupäivä 3.6.2018 – hakemuksia käsitellään jo hakuaikana
• Haastattelut viikkojen 22-24 aikana
• Valinnat tehdään 29.6. mennessä
• Työt alkavat 6.8.2018

Lisätietoja tehtävästä antaa People&Talent Manager Anri Helokangas torstaina 17.5. klo 14.30-16, torstaina 24.5. klo 9-10 sekä tiistaina 29.5. klo 8-9. Anrin tavoitat puhelimitse, p. 044 218 4381. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä myös sähköpostitse anri.helokangas(at)studentwork.com.