(Poistunut julkaisusta)

Account Manager Tori.fi B2B ratkaisumyyntiin
Bookers Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Haemme oppimishaluisia, motivoituneita ja myynnin nälkäisiä henkilöitä Tori.fi ratkaisumyyntiin. Meille oikeiden henkilöiden löytäminen on tärkeintä, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse. 

Vuonna 2009 Suomeen perustettu Tori.fi on osa globaalia Schibsted Media Groupia, joka toimii 30 maassa. Mediakonsernissa työskentelee yli 6 900 työntekijää. Schibsted (SCH) on listattu Oslon pörssissä.

 

Työtehtävä:

 

Tässä tehtävässä olet osa tavoitteellista ratkaisumyyntitiimiä. Tulet toimimaan vahvasti asiakasrajapinnassa, etkä pelkää ottaa kontaktia uusiin yrityksiin. Yritykset ovat pääosin Tori.fi nimeämiä, mutta tulet myös aktiivisesti prospektoimaan yrityksiä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet, pystyt vastaamaan niihin parhaalla mahdollisella tavalla ja reagoimaan nopeasti. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta. Et kuitenkaan missään vaiheessa jää yksin, vaan saat jatkuvasti tukea tehtävässä.

Perehdytämme sinut tehtävään, joten aikaisempaa kokemusta Tori.fi:n palveluista sinulla ei tarvitse olla.

 

Etsimämme henkilö on:

 

Etsimällämme henkilöllä on hieman aikaisempaa myyntikokemusta tai kaupallisen alan koulutustausta. Et pelkää oppia uutta, vaan haastat itseäsi ja haluat kehittyä tiimisi tähtipelaajaksi. Teemme työtä pilke silmäkulmassa, joten odotamme rentoa, mutta tuloshakuista työotetta. Olet lahjakas sosiaalisesti ja tunnistat hyvin asiakkaasi tarpeet.

 

Etsimällämme henkilöllä on:

 

  • Hieman aikaisempaa myyntikokemusta TAI relevantti kaupallinen koulutus
  • Omatoiminen ja reipas työote
  • Halu kehittää itseään ja nopea kyky omaksua uusia asioita
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

 

Haemme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, joka motivoituu monialaisesta myyntityöstä ja nauttii sen tuomista haasteista ja mahdollisuuksista. Vastaamme koko Suomen myynnistä omalta toimistoltamme, joten matkustusvalmiutta tehtävässä ei tarvita.

 

Aloitus: 13.8.2018

Työmäärä: Kokoaika

Paikka: Helsinki, Sörnäinen

Palkka: Takuu + provisio

 

Lisätietoa meistä:

Tehtävässä työllistyt osaksi Bookers Group Oy:n ratkaisumyyntitiimiä, mutta työskentelet täysin Tori.fi:n palveluiden parissa.

Bookers Group Oy on 200 osaajamme voimin kokonaisvaltainen myynnin ratkaisutalo - me luomme asiakkaillemme mahdollisuuden myydä tehokkaammin ja tuottavammin. Olemme kasvaneet kolmessa vuodessa 300%, visiomme on olla seuraavan kolmen vuoden aikana Suomen johtava palveluntuottaja myynnin saralla.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Alamme kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Moderni toimistomme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä.

 

Mikäli koet pärjääväsi tehtävässä, hae paikkaa jo tänään. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Lähetä motivaatiokirje ja CV osoitteeseen: marko.luttinen@bookers.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa Marko Luttinen, Recruiting Manager, Puh: 0105838806