(Poistunut julkaisusta)

Account Manager Teräsrakentaminen
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Job reference:
5096

Pääkaupunkiseutu

Millainen tehtävä on kyseessä?
Haemme Account Manageria osaksi teräsrakentamisen myyntitiimiämme pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä luot asiakkaillesi menestystä tarjoamalla heille innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia tuotteita, palveluja ja ohjelmistoja. Vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkaista sekä asiakassuhteiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Mitä tehtävä sisältää?
Teräsrakentamisen Account Managerina vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Vierailet asiakkaidemme luona heidän työkohteissaan ja selvität miten Hilti voisi edesauttaa heidän toimintaansa. Tutuksi tulevat niin rakennustyömaat, toimistot kuin varastotkin. Saat paljon vastuuta ja oman asiakasportfolion, joka sisältää esimerkiksi rakennusalan asiantuntijoita, projektipäälliköitä ja yritysjohtajia. Luotamme sinun tekevän sen, mitä erinomaisiin tuloksiin pääseminen edellyttää. Hallitset itse omaa kalenteriasi mutta toimit tiimissä, jossa yhteistyö on arvossaan.

Myymme ammattimaisella, konsultoivalla otteella ja hyvin käytännönläheisesti. Samalla myyt kehityksen kirkkainta kärkeä edustavia ohjelmistoja ja palveluita ja luot asiakkaidemme liiketoiminnalle lisäarvoa. Työ on kaukana perinteisestä kylmäsoittomyynnistä, sillä kyse on olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja asiakkaiden auttamisesta löytämällä innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Tässä tehtävässä pääset aidosti kehittämään asiakkuuksiamme pitkäjänteisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella.

Raportoit teräsrakentamisen toimialajohtajalle, joka auttaa sinua myös urasuunnittelussa.

Yli 85% Hiltin esimiestehtävistä täytetään sisäisesti.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaikki edellytykset tehtävässä menestymiseen. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja paljon vastuuta alusta alkaen. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista saat henkilökohtaista uravalmennusta ja houkuttelevia mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin talossamme. Meillä saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Mitä odotamme sinulta:
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen, tekninen)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Itsenäistä työotetta ja kykyä luoda hyvää yhteistyötä sekä tiimin sisällä, että asiakassuhteissa
  • Hyvää liiketoimintavaistoa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Erinomaisia vuorovaikutus ja esiintymistaitoja
  • Sitoutumista, suunnitelmallisuutta, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa
  • Kokemus rakennus- ja/tai teollisuusalalta eduksi

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, niin hae meille 2.5.2018 mennessä.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.


Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com