(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, Telia, Vaasa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä - tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa.

Etsimme Vaasaan vahvistukseksemme yritysmyyjää.

Tehtävään haettavia henkilöitä kuvastavat sanat: Aitous, rohkeus, kyky yksinkertaistaa ja välittää.

Roolistasi
Toimit tiiviissä yhteistyössä alueesi Telia Kaupan kanssa, jossa sinulle on varattu työtila asiakastapaamisia varten. Kohtaat kuitenkin yritysasiakkaita juuri niissä paikoissa ja tilanteissa, jotka ovat asiakkaillemme sopivimmat. Vastaat omista yritysasiakkaistasi, joiden tyytyväisyys ja arvon kasvattaminen ovat sinusta riippuvaisia.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde muodostuu StaffPointin ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Asiakkaiden kontaktointi ja myyntimahdollisuuksien luominen vaatii sinulta itseohjautuvuutta ja omatoimisuutta. Työssäsi menestyt yrittäjämäisellä asenteella.


Tarjoamme sinulle

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä; sinä olet meille tärkeä.

Sinulla on mahdollisesti kokemusta jo yritysmyynnistä tai tunnet alueesi yritystoimintaa muutoin.

Etsimme hyvää tyyppiä, jolla on tahtoa ja asennetta.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Muistathan mainita suosittelijasi yhteystietoineen hakemuksessasi!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Riina Suomela
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
0207206566
riina.suomela@staffpoint.fi