(Poistunut julkaisusta)

Account manager Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme kollegaa

Account managerin  tehtävään Tampereen alueelle
 
Etsimme voittavaa joukkuepelaajaa, joka kykenee laadukkaaseen asiakastyöhön ja menestyksekkääseen ratkaisumyyntiin. Päätehtäviäsi Account managerina ovat myynnillisten mahdollisuuksien tunnistaminen, kontaktien luominen asiakasyritysten avainhenkilöihin ja kauppojen solmiminen. Työhön sisältyy sekä uusasiakashankintaa että olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämistä.
 
Nautit vuorovaikutustilanteista, olet omatoiminen, haluat haastaa itsesi ja sinulla on innostunut ja aktiivinen asenne työntekoon. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempia näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä, asiakassalkun kasvattamisesta sekä asiakastyytyväisyyden kehittämisestä. Työt sujuvat sinulta helposti suomen ja englannin kielellä.
 
Pääset tekemään merkityksellistä työtä yhdistäen työnantajat ja työntekijät keskenään. Kollegamme suhtautuvat työhönsä intohimoisesti, sillä pääsemme aidosti luomaan urapolkuja ja rakentamaan parempaa arkea tuhansille työntekijöillemme. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytysohjelman ja lupaamme valmentaa sinua urallasi eteenpäin. Tehtävässä saat mahdollisuuden ammatilliselle kehittymiselle sekä halutessasi avaimet myös kansainväliselle uralle. Lisäksi tarjoamme sinulle laajan verkoston kokemuksen HR-alalta.

 
Sinua odottaa hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.
 
Ilmoita kiinnostuksestasi 30.9.2018 mennessä Hannele Hämäläiselle (hannele.hamalainen@adecco.fi). Hannelelta saat myös lisätietoja tehtävästä (p. 040 704 6831).
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntipäällikkö


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Hannele Hämäläinen, 0407046831


Toimipaikka:  Tampere