Account Manager - Tampere
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021
Eilakaisla on suomalainen perheyritys ja olemme kohta 50 toimintavuoden aikana vakiinnuttaneet asemamme yhtenä ammattitaitoisimpana ja tunnetuimpana henkilöstöalan toimijana. Haemme nyt Tampereen toimistollemme aktiivista ja nälkäistä Account Manageria. Pääset työssäsi auttamaan Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen alueiden asiakasyrityksiämme heidän rekrytoidessaan uusia työntekijöitä sekä tarjoamaan HR palveluita. Tarjoamme suorittavasta tasosta yritysjohtoon kaikki rekrytointiin liittyvät palvelut, henkilöarvioinnit, vuokraus-, suorahaku- ja uudelleensijoituspalvelut. Tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/yrityspalvelut.

Account Managerina olet vastuullinen omasta asiakassalkustasi. Töihisi kuuluu vahvasti olemassa olevien asiakkuuksien kasvattaminen, sekä uusasiakashankinta. Prospektointi ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen, sekä oikeiden ratkaisuehdotuksien tekeminen asiakkaan tarpeiden pohjalta. Asiakastapaamiset hoidat ammattimaisesti virtuaalisesti, sekä kasvokkain.

Olet tärkeä osa Kesken (Tampereen Ja Lahden) tiimiämme, sekä kuulut valtakunnalliseen myyntitiimiin. Yhteisöllisyys on vahva arvo tiimeissämme ja teemme yhteistyötä myös eri toimipisteiden välillä, toisiamme tukien. Pääset työssäsi tutustumaan eri yritysten toimintaan ja auttamaan heitä henkilöstöresurssointiin liittyvissä asioissa. Asiakkainamme on niin paikallisia pk-yrityksiä, kotimaisia konserneja kuin kansainvälisiä pörssiyrityksiä.

Hakemallamme Account Managerilla on jo kertynyt kokemusta oman asiakasverkoston rakentamisesta. Sinulla on halua lähteä rakentamaan itsenäisesti uutta kauppaa Eilakaislalle. Olet ehtinyt jo ehtinyt ansaita kannukset toimialalta, sekä myynti- ja asiakastyöstä.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla täytyy olla näyttöjä ratkaisumyynnistä. Kykyä hankkia uusia asiakkaita ja kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia. Kokemusta ratkaista asiakkaiden haasteet räätälöimällä palveluitamme vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Lisäksi olet luonteeltasi ja työotteeltasi vakuuttava, tuloshakuinen, kunnianhimoinen ja asetat itsellesi korkeita tavoitteita. Tiimipelaamista unohtamatta. Nautit tavoitteiden täyttymisestä ja kaupan syntymisen tuomista palkinnoista.

Eilakaisla työnantajana tarjoaa sinulle parhaat työkalut sekä huippuunsa hiotut prosessit: Leedfeederin, Vainun, Hubspotin, CRM:n, somenäkyvyyden ja paljon muuta.
Kilpailukykyisen palkan päälle työsuhde-etumme ovat kattavat. Tarjoamme sinulle mm. monipuolisen työterveyshuollon, lounas- ja virikeseteleitä sekä palkitsemista eri muodoissa.
Digitaalisten välineiden tuomien joustomahdollisuuksien avulla sovitat työ- ja vapaa-aika sinulle sopivaksi. Lisäksi saat mukavan paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti hyvin!  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Henna Kauppinen, puh. 050 4645290 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.9.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497157
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa