(Poistunut julkaisusta)

Account Manager Tampere
Fonecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Onko asiakkaan kohtaaminen ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa työskentely lähellä sydäntäsi?

Meillä on sinulle tarjolla työ huipputiimissä!

Fonecta toimii 50.000 suomalaisen yrityksen digitaalisen markkinoinnin kumppanina. Autamme heitä löytämään ostavat asiakkaat verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla. Toimitamme Suomessa asiakkaillemme 30.000 yhteydenottoa päivässä ja kanavissamme tehdään päivittäin yli miljoona hakua. Verkkopalveluitamme ovat Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller. Tutustu meihin www.fonecta.fi

Haemme nyt Tampereelle

Account Manageria

Ymmärrätkö digitaalisen myynnin ja markkinoinnin mahdollisuuksia? Osaatko innostaa työkavereitasi ja asiakkaitasi kokeilemaan uutta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, osaatko etsiä ratkaisuja asiakkaan ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan? Jos vastasit näihin kysymyksiin ”kyllä”, olet juuri etsimämme henkilö!

Myyntitiimissämme pääroolisi on auttaa suomalaisia pk-yrityksiä menestymään hurjaa vauhtia muuttuvassa markkinoinnin ja myynnin maailmassa. Työskentelet tiiviisti sekä potentiaalisten, että Fonectan nykyasiakkaiden kanssa. Uusille asiakkaille osaat tarjota parhaan digitaalisen markkinoinnin ratkaisun Fonectan laajasta palveluvalikoimasta, kasvatat aktiivisesti myös nykyasiakkaidemme arvoa tarjoamalla heille oman asiantuntemuksesi kautta parhaat digitaaliset ratkaisut.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan, meillä päivät eivät koskaan ole samanlaisia. Käyt neuvotteluja pk-yritysten johdon kanssa ja autat heitä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin haasteissa. Työviikkosi täyttyy lukuisista asiakaskohtaamisista hyvin erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä, sisäisistä asiakkuuden hoitoon liittyvistä suunnittelupalavereista ja kokonaisvaltaisten tarjouksien rakentamisesta yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Menestymisesi mittareita ovat tapaamiset, tarjouskanta, kaupat ja asiakaspitotyytyväisyys.

Tuot mukanasi energiaa uusasiakashankintaan, sekä näkemyksesi ja kokemuksesi asiakkuuksien hoitamiseen ja kehittämiseen. Sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta B2B-myynnistä, itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä verkostoitua niin asiakkaiden kuin fonectalaisten kollegoidenkin kanssa. Osaat käyttää saamaasi tietoa tehokkaasti työssäsi ja pidät huolta myös omasta osaamisestasi seuraamalla alaa ja sen kehittymistä. Toivomme, että otat aina asiakkaan liiketoiminnan henkilökohtaisesti ja varmistat, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua sekä hyötyä Fonectalta.

Fonecta on tunnettu vahvasta ja osaavasta myyntiorganisaatiostaan. Kanssamme pääset työskentelemään digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kärkiporukassa. Olemme monien kehitysmahdollisuuksien talo, jossa kokeillaan ja opitaan rohkeasti uutta. Työsi tueksesi saat osaavan esimiehen ja modernit työvälineet sekä avoimen ja osallistavan työyhteisön. Viihtyisät toimitilamme Tampereella sijaitsevat Satakunnankadulla Finlaysonilla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Innostuitko? Hienoa! Jäikö vielä kysyttävää? Kai vastaa mielellään kysymyksiisi: Sales Group Manager Kai Korelin, p. 040 8690 782 7.3.2018. Laita hakemus heti tulemaan, kuitenkin viimeistään 18.3., sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Tutustu meihin

Instagramissa: @fonectainfo

LinkedIn:ssä: https://www.linkedin.com/company/27596/

Youtubessa: https://www.youtube.com/FonectaTube/

Katso, mitä Fonectan myynnistä kertoo Sales manager Henri Eerola: https://www.fonecta.fi/info/tyontekijavideot/sales-manager-henri-eerola/