(Poistunut julkaisusta)

Account Manager Studentworkille
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Me studentworkiläiset olemme työelämän agentteja auttaen nuoria osaajia, opiskelijoita ja vastavalmistuneita löytämään oman alansa ensimmäiset asiantuntijatehtävät ja sitä kautta luomaan merkityksellisiä uria. Me uskomme uransa alkutaipaleella olevien osaajien potentiaaliin sekä tuoreimpaan substanssioaamiseen ja osaamme sanoittaa sen tavalla, että uusia työuria syntyy vuosittain tuhansia.

Kasvumme tarvitsee rohkeita ihmisiä luomaan rohkeita uusia mahdollisuuksia Account Managerin tehtävään

Siispä etsimme tähän hetkeen mukaan matkallemme ja monipuolisia mahdollisuuksia rakentamaan
kolmea Account Manageria Helsingin toimistollemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Account Managerin työstä
Vaikka meillä jokaisella on oma ja tärkeä paikkamme, Account Managerina sinun työsi on yksi tärkeimmistä rooleista organisaatiossamme. He ovat usein ensimmäinen kontakti B2B-asiakkaillemme. Tärkeimmät tehtävät ovat monipuolisten ja kehittyvien palveluidemme myynti uusille ja olemassa oleville asiakkaillemme sekä luoda maan paras asiakaskokemus jokaisessa kohtaamisessa. Me haluamme, että meidät muistetaan myös siitä, että me elämme arvojamme* todeksi myös asiakastyössämme.

Uskomme aktiiviseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön, sillä haluamme olla asiakkaidemme ajatuksissa ensimmäisenä vaihtoehtona, kun he tarvitsevat uusia osaajia. Työn monipuolisuuden ja mielekkyyden mahdollistamiseksi myyjiemme asiakaskorit koostuvat monen eri alan toimijoista ja Account Managerina sinulla on sen kehittämiseen täysi valta ja vastuu. Koska elämä on todella tylsää yksin, mekin teemme töitä tiimeinä ja jokaisessa toimeksiannossa saat kumppaniksesi meidän rekrytointitiimin tehojoukon, joka vie nekin toimeksiannot maaliin, jotka muilta jäävät täyttämättä. Työsi pääset tekemään uusimmilla järjestelmillä ja välineillä.

Työssäsi Account Managerina muun muassa

  • Vastaat oman asiakaskorisi rakentamisesta ja kehittämisestä
  • Prospektoit ja tunnistat potentiaalisia asiakkaita
  • Huolehdit tarvittavista asiakasaktiviteeteista kalenteriisi
  • Tapaat tavoitteiden mukaisesti rekrytoinnista vastaavia päättäjiä
  • Teet ratkaisuehdotuksen asiakkaan tarpeen pohjalta
  • Konsultoit ja tuet aktiivisesti asiakkaitamme rekrytointitarpeiden osalta

Toivomme paljon…
Me tahtoisimme olla asiakkaidemme tarpeiden paras ratkoja – se toimija, joka on ensimmäisenä mielessä, kun on tarvetta nuorelle osaajalle. Toivomme sinulla olevan jo ensimmäiset askeleet otettuna B2B-ratkaisumyynnin parissa muutaman vuoden työkokemuksen perusteella. Toki jos omaat muuta relevanttia kokemusta, kuulemme sinusta hyvin mielellämme silloinkin. Olet innovatiivinen ja intohimoisesti työhön suhtautuva tekijä, joka osaa asettaa nälkäisiä tavoitteita etenkin itselleen, joiden avulla rakennamme kasvua. Tällä tarkoitamme sitä, että me tarvitsemme meitä kaikkia kehittyäksemme ja kasvaaksemme. Meidän tekemistä ohjaa vahva tekemisen draivi, toimeliaisuus, muutoskyvykkyys sekä tuloshakuisuus. Koska loppupeleissä ”It’s all about the people”, tykkäät paljon ihmisistä.  

Koska olemme kansainvälinen konserni ja niin ovat osa asiakkaistammekin, odotamme sinun kommunikoivan sutjakkaasti myös englanniksi. Ja jotta pääsemme asiakkaillemme, sinulla tarvitsisi olla lupa kuljettaa henkilöautoa. Me tarjoamme yhteiskäyttöautot.

…mutta tarjoamme enemmän
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme (käy vaikka vilkaisemassa Instamme) ja kultuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että ihan tosissaan kannustamme kaveria, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti riemuitaan asian vaatimalla suuruudella. Näiden lisäksi meillä parhaita asioita ovat kannattavasti kasvava yritys sekä valtakunnallisestikin äärettömän merkityksellinen työ. Meillä saa vaikuttaa asioihin ja teemme tätä työtä yhdessä. Jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka tosissaan töitä teemmekin, meille on todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. 

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.6.2019, mutta nopeus on valttia! Tehtävässä aloitus viimeistään elokuussa 2019, mutta on mahdollista myös aikaisemmin. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Talent Acquisition Coordinator Essi Elomaa (p. 040 6266 945).