(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - Pori
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Connection House Oy on Turussa, Tampereella ja Porissa toimiva Elisan Platinumtason kumppani. Yhtiönä Connection House on sitoutunut Elisaan ja ei edusta muita operaattoreita. Elisa Oyj:n ja Connection House Oy:n kumppanuus on jatkunut jo yli 15 vuotta. Työsuhde solmitaan Connection House Oy:n kanssa. Haemme Satakunnan alueelle itsenäistä ja tavoitteellista myynnin ammattilaista b2b-myyntityöhön. 
Account Managerina tehtäväsi on hoitaa sinulle Elisan toimesta nimettyjä yritysasiakkaita. Asiakaskuntaasi kuuluvat kaikki Satakunnan 10-100 henkilöä työllistävät yritysasiakkaat, joista sinä vastaat itsenäisesti. Toimenkuvaasi kuuluu Elisan olemassa olevien asiakkuuksien ylläpito sekä uusasiakashankinta ja pidätkin alueen yrityksiin aktiivisesti yhteyttä asiakaskäynnein sekä puhelimitse. Ymmärrät yritysten arkea ja pystyt nopeasti hahmottamaan, miten Elisan modernit IT- ja tietoliikenneratkaisut auttavat yritysten liiketoimintaa. Toiminta-alueenasi on Pori ja sen lähikunnat. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja sinulla on kyky löytää yhteistyöneuvotteluissa oikeita ratkaisuja asiakkaiden eri tarpeisiin. Myynnin tueksi sinulle sovitaan tarvittaessa valmiita tapaamisia. 
Edellytämme: 
  • vahvaa osaamista operaattorialalta 
  • aikaisempaa kokemusta tavoitteellisista yritysmyynnin tehtävistä 
  • myynnillistä, yrittäjähenkistä asennetta 
  • palavaa halua kasvaa ja kehittyä myyjänä 
  • kykyä omaksua uusia asioita nopeasti muuttuvalla toimialalla
  • luemme merkittäväksi eduksi työkokemuksen tietoliikenne- ja IT-ratkaisujen myynnistä
Olet vakuuttava, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja pystyt tuloksiin myös itsenäisesti. Toimipaikkasi on Pori, jossa käytössäsi on Pripolissa sijaitsevien Elisan työtilojen lisäksi kaikki tarvittavat työkalut. Oma auto on tehtävässä välttämätön. 
Meillä pääset työskentelemään kokeneiden yritysmyynnin ammattilaisten kanssa yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä. Järjestämme sinulle aluksi monipuolisen perehdytyksen, jonka jälkeen tiimi on tukenasi päivittäisessä työskentelyssä. Työntekijämme viihtyvät meillä ja nauttivat kattavista työsuhde-eduista, kuten laajasta työterveyshuollosta, sairauskuluvakuutuksesta sekä virike-edusta. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin 9-15 välisenä aikana. Mikäli koet olevasi oikea henkilö hakemaamme Elisa Account Managerin tehtävään, kerro meille 19.3.2019 mennessä, miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi