(Poistunut julkaisusta)

ACCOUNT MANAGER – PÄÄKAUPUNKISEUTU
Duni

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Oletko sinä tuleva aktiivinen ja innostunut Account Managerimme, joka ottaa vastuulleen Table Top -tuotteidemme myynnin pääkaupunkiseudulla? Tavoitteemme on yhdessä kanssasi välittää Goodfoodmood tunnelmaa kaikkiin tilanteisiin, joissa tarjoillaan ruokaa ja juomaa. Tuotevalikoimamme käsittää mm. pöytäliinat, lautasliinat ja kynttilät HORECA -sektorille.

Account Managerin työssä keskityt rakentamaan ja kehittämään olemassa olevia asiakassuhteitamme sekä etsimään uusia mahdollisuuksia. Sinulla on omat myyntitavoitteet ja vastaat itsenäisesti ja oma-aloitteisesti niiden toteutumisesta. Myyntialueenasi on pääkaupunkiseutu. Esimiehenäsi toimii Country Sales Manager Table Top Helsingissä.

Asiakkaasi ovat etupäässä ravintoloita ja hotelleja. Tuotteidemme jakelu tapahtuu pääosin HORECA-alan tukkukauppiaidenkautta ja teet heidän kanssaan läheistä ja hyvää yhteistyötä.

Profiilisi

Olet luontainen tiimipelaaja, jolla on kyky työskennellä itsenäisesti ja johtaa omaa työtäsi sekä toimia luontevasti yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Teet läheistä yhteistyötä niin tukkukaupoista ja ketjuasiakkaista vastaavien avainasiakaspäälliköidemme kuin tukkujen myyntihenkilöstön kanssa.

Sinulla on kyky yhdistää työssäsi sekä päivittäisten tehtävien hoito, että pitkän tähtäimen tavoitteellinen strateginen työ. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että tunnet entuudestaan Food Service/HORECA sektorin toimintatavat ja sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnistä ravintola/hotellisektorille. Pelkän tuotemyynnin sijaan pystyt myös rakentamaan laajempia tuotekonsepteja asiakkaidesi tarpeiden pohjalta.

Etsimme sinua jos

 • Sinulla on vähintään muutaman vuoden myyntikokemus, asiakkaana Food Service/ HORECA ala
 • Sinulla on työkokemusta ravintola- tai hotellialalta
 • Olet päämäärätietoinen ja tuloshakuinen
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky rakentaa vahvoja asiakassuhteita
 • Olet luova, sitoutunut ja lojaali

Tarjoamme sinulle

 • Haastavan tehtäväkentän oman alueesi avainroolissa
 • Mahdollisuuden rakentaa uraasi ja kehittää ammattitaitoasi hyvien tuotteiden ja asiakkaiden parissa
 • Työpaikan jännittävässä ja innovatiivisessa yrityksessä
 • Vapautta ja vastuuta
 • Autoedun
 • Vakaan työpaikan markkinajohtajan palveluksessa

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla on tehtävää koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Mikkoon puh. 040 185 0303.

Tehtävä täytetään heti oikean ehdokkaan löydyttyä, joten älä aikaile, vaan lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian linkin kautta: https://www.salesonly.fi/avoimet-paikat/63-account-manager/

Lue lisää yrityksestämme https://www.duni.com/fi.