(Poistunut julkaisusta)

Account Manager Mr. Nebbiololle Helsinkiin
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Mr. Nebbiolo on uusi, italialaisten viinien maahantuontiyritys. Nimestämme huolimatta valikoimamme kattaa kaikki Piemonten alueen viinit. Toimimme yhteistyössä valikoitujen piemontelaisten viinintuottajien kanssa. Olemme jo vuosia solmineet yhteyksiä paikallisiin tuottajiin, selvittäneet viinintekijöiden salaisuuksia ja tarkkailleet armotonta työtä tarhoilla. Olemme arvioineet Barolon kasvualueita, vuosikertoja ja palstoja. Missionamme on tarjota näitä ainutlaatuisen aromaattisia ja hedelmäisiä pien- ja perhetuottajien viinejä Suomen markkinoille, ennen kuin suuret kansainväliset volyymiostajat ahmaisevat ne. Tuomme myyntiin sekä tuoreita vuosikertoja että parhaassa nautintavaiheessa olevia viinejä. Olennaisena osana toimintaamme Barolon sydämessä on suomalaisomisteinen Casa Visette, jonka isäntäperhe on jatkuvassa yhteydessä tuottajien kanssa valikoiden kellariimme mielenkiintoisia uutuuksia ja harvinaisuuksia.

Etsimme nyt Mr.Nebbiololle

ACCOUNT MANAGERIA / SALES MANAGERIA

vakituiseen työsuhteeseen, Helsinkiin.

Olet laatuviinejä rakastava, tuumasta toimeen tarttuva ja energinen myyjä, joka haluaa lähteä rakentamaan Mr.Nebbiolon menestystarinaa yhdessä yrityksen johdon kanssa. Sinulla on mahdollisesti taustaa HoReCa-alalta ja tunnet ravintolaskeneä jo entuudestaan. Myynti on verissäsi ja ymmärrät hyvän myynnin olevan parasta palvelua asiakkaalle. Haitaksi ei ole, jos olet tehnyt B2B-myyntiä aiemminkin, puhut suomen kielen lisäksi sujuvaa englantia ja tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. Ruoan ja juoman yhdistäminen on sinulle nautinto ja ehkä jopa intohimo. Kaikkea ei tarvitse tietää, koska paljon pystymme opettamaan, mutta rakkaus viineihin on ehdoton vaatimuksemme.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakkuuksien kehittäminen ja kasvattaminen, lisäksi myös NB-hankinta. Tarvitset siis kasvunälkäistä asennetta kehittävällä twistillä. Työpäiviesi sisältö muodostuu mm. asiakkaiden tapaamisista, asiakashankinnasta, wine tastingien järjestämisistä ja sopimisista. Lisäksi edustat Mr.Nebbioloa asiantuntevasti mm. messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Asiakkaasi ovat pääsääntöisesti ravintola-alan asiakkuuksia ja toimialueena koko Suomi, painotus pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja Turussa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

Tarjoamme sinulle pohjapalkkauksen + kannustavan provisiomallin, minkä avulla pääset erittäin kilpailukykyisiin ansioihin. Yritys on suhteellisen uusi ja kaikki prosessit eivät ole vielä valmiina, joten pääset itse rakentamaan ja vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Lisäksi saat ammattitaitoisen, huumorintajuisen ja kannustavan tiimin tuen työhösi. Käyttöösi saat luonnollisesti nykyaikaiset työvälineet ja muista henkilöstöeduista voidaan keskustella kasvotusten. Saat myös upean mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä Mr.Nebbiolon kanssa, laadukkaiden tuotteiden parissa.

Go On Helsinki toimii rekrytoinnissa Mr.Nebbiolon yhteistyökumppanina ja työsuhteesi solmitaan suoraan Mr.Nebbiolon kanssa. Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi aikailematta alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä turhaan aikaile hakemuksesi kanssa.

Lisätietoja sinulla antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777 966, arkisin klo 9-16 välillä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse tietosuojasyistä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.