(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - Midmarket
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Account Manager, Metropolitan Mid-Market (Vantaa)

Haemme pääkaupunkiseudun myyntiyksikköömme ammattilaista, jolla on sekä näkemystä sparrata asiakkaitamme mitä lisäarvoa IT-palvelut tuovat liiketoiminnalle, sekä kyky ymmärtää mitä asiakkaan liiketoiminnan strategia tarkoittaa IT-palveluina. Sinulle on kertynyt jo hyvä kontaktiverkosto ja osaamista pääkaupunkiseudun yritysmaailmasta ja tunnet myös julkisen hankintaprosessin perusteet. Arvostamme kokemusta ratkaisumyynnistä yritysten liiketoimintajohdolle. Ateassa saat eturivin paikan kehittää osaamistasi ja toimia kehittyvän alan kärkihankkeissa.

Nautit myynnillisistä haasteista ja olet ryhmäpelaaja, joka motivoituu tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Sinulla on kokemusta it-myyntityöstä, it-ratkaisuista tai -palveluista, vähintään IT-Infran palveluista. Olet innostava ja yrittäjähenkinen persoona, jolla on vahvasti osallistuva ja ”kädet savessa”-ote työhön. Sinulla on näkemystä ja kiinnostusta siitä, miten digitaalisuus tai tiedolla johtaminen kehittää yritysten liiketoimintaa. Osaat luonnollisesti kertoa näkemyksiäsi myös asiakkaidemme ylimmälle johdolle.

Odotamme sinulta

  • hyviä neuvottelutaitoja liiketoiminnan eri tasoilla
  • useamman vuoden kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä B-to-B-myyntityöstä
  • järjestelmällistä tapaa toimia asiakastilanteissa
  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa, ruotsinkielen osaaminen lasketaan eduksi
  • kykyä johtaa useamman IT-palvelualueen kilpailutuksia sekä virtuaalisia asiakkuustiimejä
  • sopivaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • ryhmätyökykyä
  • ennen kaikkea oikeaa ja positiivista asennetta

Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Vantaalla. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Etelä-Suomessa. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuen organisaation kaikilta tahoilta.

Atean missio on "Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Luomme tuottavuutta ja mielekkyyttä työelämään". Toimimme missiomme mukaisesti ja tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja laitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Kuukausipalkasta ja tulospalkkiosta koostuvan palkan lisäksi hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Vesa Siitari, puh. 050 50 611 80 tai sähköpostilla vesa.siitari(at)atea.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen torstaihin 27.2.2020 mennessä.