(Poistunut julkaisusta)

Account Manager majoitusalan edelläkävijälle Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimmista kasvutarinoista? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!

Haussa pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille

ACCOUNT MANAGER.

Account Managerin mielenkiintoisessa tehtävässä olet mukana kasvattamassa ja kehittämässä Forenomin liiketoimintaa pääkaupunkiseudulla vastaten omalla alueellasi pienistä ja keskisuurista asiakkuuksista.

Sinä, joka nautit b2b-myynnistä ja olemassa olevien asiakkaiden asiakkuushoitomallin mukaisesta huolehtimisesta ja asiakasyhteistyön kehittämisestä, on tässä erinomainen mahdollisuus. Etsimme tavoitteellista, myyntihenkistä osaajaa, jolla on kyky ottaa vastuuta. Sinulla on jo kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja asiakassuhteiden hoitaminen onnistuu suomen kielen lisäksi myös hyvällä englannin kielellä. Alan tuntemisesta on ehdottomasti hyötyä, mutta kehityshakuinen asenne ja taito omaksua uutta ovat sitäkin tärkeämpiä.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa, energisessä ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä kansainvälisessä asiakasympäristössä. Isona ja kasvavana toimijana, Forenomilla on erinomaiset mahdollisuudet tukea sinua urallasi ja etenemään vastuullisempiin tehtäviin talon sisällä.

Työpisteesi on Forenomin pääkonttorilla Ruskeasuolla, jossa teet tiivistä yhteistyötä aluepäälliköiden ja muiden työntekijöiden kanssa. Forenomilta erinomaiset työkalut ja organisaation tuen pelata omalla rohkealla tyylilläsi haasteellisella, mutta mielenkiintoisella, pelikentällä.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa www.forenom.fi sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/ Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, klikkaa siis Hae työpaikkaa -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi! Varaudu myös esittäytymään videohaastattelussa, sillä uskomme, että liikkuva kuva kertoo sinusta enemmän kuin 1000 sanaa hakemuksessa!

Etenemme hakemuskäsittelystä haastatteluihin heti ensimmäisellä elokuun viikolla. Heinäkuun aikana hakua edistetään, mutta lisätietokyselyihin pääsen vastaamaan vasta elokuussa tiistaisin klo 13.30 - 14.00. Niinpä rohkeasti hakemusta sisään, Forenomista löytyy paljon tietoa netistä ja toimen nimike vastaa erinomaisesti työnkuvaa. Työt Forenomilla alkavat sopimuksen mukaan, mutta toiveenamme on, että jo elokuun aikana. Kaunista kesää!