(Poistunut julkaisusta)

Account Manager majoitusalan edelläkävijä Forenomille!
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Oletko sinä hakemamme intohimoinen ja asiakaslähtöinen myynnin taituri, ja haluat olla osana majoituspalvelualan jännittävintä kasvutarinaa? Jos olet haaveillut tehtävästä, jossa saat jättää kädenjälkesi kasvavaan yritykseen: löysit sen juuri!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Liikevaihtomme kasvoi 4.2 miljoonasta eurosta yli 82 miljoonaan euroon 10 vuodessa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 115 miljoonaa euroa.

Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää haasteita!

Tutustu meihin katsomalla video: http://www.youtube.com/watch?v=Ab001XY7MwQ

Tässä tehtävässä pääset olemaan osa joukkuetta ja lisäämään oman arvokkaan myynnillisen panoksesi. Työssäsi vastaat Forenomin palveluiden myynnistä ja myynnin kehittämisestä Turun, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen yrityksille. Kansainvälisessä työyhteisössämme saat työskennellä monipuolisen osaamisen parissa ja samalla kehittää omaa osaamistasi. Pääset osalliseksi energistä ja mukaansa tempaisevaa tiimiä, joka toimii Forenomin strategian, vision ja arvojen mukaisesti.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, mieluiten kasvuorganisaation B2B-myynnistä. Sinulla on jatkuva halu kehittyä itse sekä kehittää uusia ja olemassa olevia asiakassuhteita. Sinulta löytyy oikeanlaista asennetta jatkuvaan kehitykseen, systemaattinen tapa toimia sekä ripaus pitkäjänteisyyttä. Sytyt ihmisten kohtaamisista ja sinulla on luontainen kyky luoda välitön ja luottamuksellinen keskusteluyhteys erilaisten ihmisten kanssa. Kunnianhimosi sekä tavoitteellisuutesi ohjaa myyntiä ja ihmisläheisyytesi parasta mahdollista asiakaspalvelua. Suomen kielen lisäksi viestit luontevasti myös englanniksi.

Life is never boring at Forenom! Mikäli haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 31.12. mennessä oheisen linkin takaa.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kati Blinnikka, puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa to 12.12. klo 10-11 ja ke 18.12. klo 15-16 välisinä aikoina.