(Poistunut julkaisusta)

Account Manager (määräaikainen perhevapaan sijaisuus)
Global Blue Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Työnkuva

Haemme ahkeraa ja tehokasta Account Manageria iloiseen myyntitiimiimme. Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus joulukuuhun 2020 asti. Päätehtäväsi on pitää mahtavat asiakkaamme tyytyväisinä. Tämä tapahtuu yhteydenpidolla asiakkaisiin, käynneillä myymälöissä, teknisten asioiden ratkaisemisella paikan päällä ja etänä, koulutuksien järjestämisellä sekä materiaalien toimituksilla ja monella muulla asialla, jolla vahvistamme asiakastyytyväisyyttä. Työasusi siis vaihtelee ”pikkutakista haalareihin”, ja toki työnkuvaasi kuuluu myös uusasiakashankintaa.

 

Mitä odotamme sinulta

Olet kenties työurasi alussa oleva henkilö, joka on ajatellut uraa vähittäiskaupan alalla. Vaihtoehtoisesti olet jo kokenut, uusia uria mahdollisesti miettivä konkari. Olet kiinnostunut teknisistä asioista ja digitalisaatiosta, vaikka erityisosaamista niistä et etukäteen tarvitsekaan, koska tulet saamaan kattavan perehdytyksen työhösi. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia (muut kielet, erityisesti venäjä ja kiina ovat eduksesi) ja sinulle on perustietokoneohjelmat sekä CRM-järjestelmä tuttuja. Olet hyvä ja rauhallinen esiintyjä sekä osaat toimia hyvin myös paineen alla. Tulet olemaan paljon kentällä asiakasmyymälöissä (lähinnä pääkaupunkiseudulla) sekä jonkin verran myös konttorillamme Helsingin Mikonkadulla.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Global Blue tarjoaa sinulle kansainvälisen ympäristön, jossa pääset kehittämään itseäsi käytännön tekemisen kautta. Asiakkaisiimme kuuluu myymälöitä päivittäistavarakaupoista muotiliikkeisiin. Pääset tutustumaan digitalisaation kehitykseen, koska myös tax free -kauppa digitalisoituu yhä enemmän ja uusia palveluja tulee markkinoille koko ajan. Myyntitiimissämme on hyvä ja toisia tukeva ilmapiiri ja vaikka työ on hyvin itsenäistä, saat 10 kokenutta ammattilaista auttamaan sinut alkuun uudessa tehtävässäsi. Kuukausipalkan päälle tulet saamaan lounasedun, vapaan autoedun sekä kattavat työterveyspalvelumme ja virike-edun.

 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 21.07.2019. Liitäthän mukaan sekä CV:n, että hakemuksen palkkatoiveineen (liitä molemmat dokumentit hakulomakkeen kohdassa ”Resume/CV”). Olethan nopea, koska käymme hakemuksia läpi hakuaikana ja kutsumme potentiaalisia kandidaatteja haastatteluun jo kesäkuussa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuun liittyen, voit soittaa Sales Manager Tommi Larmakselle numeroon 040 184 5548 seuraavina ajankohtina: 14.6. klo 14.00-16.00; 17.6. klo 14.00 – 16.00; 19.6. klo 09.00-11.00; 26.6. klo 09.00 – 11.00.