(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - liikematkat
FCM Travel Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Nyt etsimme kokenutta account manageria pitämään huolta asiakkaistamme

Olet positiivisen asenteen omaava, tehokas ja joustava tiimityöntekijä, jolle asiakas on tärkein. Pystyt mukautumaan asiakaskohtaisesti vaihteleviin tilanteisiin ja viihdyt uusimman Internet-teknologian parissa. Pystyt koordinoimaan useaakin asiaa yhtä aikaa sekä hoidat mielelläsi laaja-alaiset ja moninaiset tehtävät aina asiakashuollosta, projektien vetämiseen ja lisäpalvelujen myyntiin. Solmit luontaisesti ja helposti hedelmällisiä asiakkuussuhteita.

Profiilisi

Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä liikematkustuksen maailmassa ja tulet toimeen sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja mahdollisesti myös jollakin toisella pohjoismaisella kielellä. Omaat Amadeus-taidot ja sinulla on myös mahdollisesti tuntemusta Antares laskutusjärjestelmästä.

Toivottavasti herätimme mielenkiintosi! Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä nopeasti kasvavassa pohjoismaisessa organisaatiossa viihtyisässä toimistoympäristössä Vantaalla lähellä Jumboa.

Lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen englannin kielellä ma 20.8.2018 mennessä sähköpostilla: recruitment@fcmtravel.fi.

Tiedusteluihin vastaa Hege Bergsløkken, Head of Account Management Nordic, hege.bergslokken@fcmtravel.no, puh. +47 4583 1687.

Tervetuloa FCM Travel Solutionsille!