(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, kokoaikainen, Botlabs Oy, Oulu
Botlabs Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020
Oletko idearikas ja rohkea myynnin taitaja, jolla on kiinnostusta kehittää myynnin toimintatapoja entistä tehokkaammaksi? Oletko tuloshakuinen ja tavoitteellinen luonne, joka innostuu tavoitteiden saavuttamisesta ja itsensä ylittämisestä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Account Manager!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Botlabs Oy:lle, Account Manageria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studenworkin kautta asiakkaallemme.
  
Account Managerin tehtävässä toimit uusasiakashankinnan sekä myyntityön parissa. Työ on ratkaisukeskeistä yritysmyyntiä, jossa toimitaan erityisesti yritysten IT-päälliköiden, liiketoimintavetäjien, tietojärjestelmiä kehittävien asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteena on auttaa yritysten toiminnan tehostamista Botlabsin tuottamien ohjelmistorobotiikan ja digitalisaation palveluiden turvin. Työhön sisältyy säännöllistä matkustusta Oulun lähialueella kasvotusten tapahtuvaa yrityskonsultointia varten. Hakemamme henkilö on avoin ja idearikas sekä sinnikäs joukkuepelaaja, jolta löytyy suunnitelmallisuutta ja itseohjautuvuutta tekemiseensä.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden luoda ja kehittää yrityksen myyntiprosessia ja -toimintatapaa tehtävän ollessa uusi rooli. Muun ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä pääset taatusti kehittämään myyntitaitojasi seuraavalle tasolle.

Botlabs on vuonna 2017 perustettu, nuori ja viriili ohjelmistofirma Oulussa, jonka muodostavat sen kymmenkunta mukavaa työntekijää. Yritys on kasvanut hyvin parin ensimmäisen toimintavuoden aikana ja hommia olisi tarkoitus kasvattaa jatkossakin unohtamatta kuitenkin rentoa asennetta. Botlabs Oy tarjoaa yrityksille nykyaikaiset ohjelmistorobotiikan ja digitalisaation palvelut, jotka he tekevät usealle asiakkaalle omalta konttorilta käsin. Projekteja on laidasta laitaan. Arkeen kuuluu työnteon lisäksi hauskat kahvihetket ja yhdessä lounastaminen. Sen lisäksi järkätään juttuja joko toimistolle tai johonkin huippujuttuun. Oikeasti siis vaikka pelataan verkkopelejä tai käydään ampumassa haulikolla. Lue lisää: https://www.botlabs.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Tavoitteellinen myyntityö
 • Prospektointi ja uusasiakashankinta
 • Asiakastapaamiset ja konsultointi
 • Myyntiprosessin ja toimintatapojen kehittäminen

Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta B-to-B asiakashankinnasta ja myyntityöstä
 • Tuloshakuista ja tavoitteellista asennetta sekä timanttisia tiimipelaajan taitoja
 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi kaupallinen tai tietotekniikan puoli
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta kotimaassa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittää osaamista myynnin tehtävistä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan ja huumorintajuisen työyhteisön tuen, jossa vallitsee avoin ilmapiiri
 • Pohjapalkan sekä kilpailukykyisen provisiopohjaisen tulospalkkion

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 10.04.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.