Account Manager Intendit Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Etsimme asiakkaallemme Intendit Oy:lle Account Manageria vastamaan asiakassuhteiden luomisesta ja kehittämisestä verkkosivujen, hakukoneoptimoinnin ja verkkokaupan tuotteiden pariin. Tässä paikassa pääset keskittymään asiakassuhteiden kehittämiseen ensimmäisestä tapaamisesta eteenpäin. Jos olet jo kerryttänyt kokemusta tuloksellisesta myynnistä, ja tunnet intohimoa IT-alaa kohtaan, lue lisää alta ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Account Manageria Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Intendit Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu asiakastapaamisten hoitaminen ja myyntityö, sekä sopimusten ja hintojen neuvottelu. Ylläpidät olemassa olevia asiakassuhteita, ja teet yhteistyötä projektien toteuttamisessa ohjelmistokehittäjien kanssa. Yrityksellä on myyntitiimissä erilliset buukkaajat, joten sinä saat keskittyä asiakassuhteiden kehittämiseen ensimmäisestä tapaamisesta eteenpäin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakastapaamiset
* Aktiivinen myyntityö
* Sopimusten neuvottelu
* Projektien hallinnointi


Tehtävä tarjoaa ympärille nuorekkaan ja positiivisen yrityksen, joka tukee kehittymistäsi ja palkitsee onnistumisista. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Ruotsissa, ja valittu henkilö toimii tiiviissä yhteistyössä heidän kanssaan. Kasvava yritys tarjoaa myös hyvät urakehitysmahdollisuudet.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on vähintään vuoden kokemus tavoitteellisesta myyntityöstä, sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Tärkeintä on kuitenkin aito halu löytää loistavia ratkaisuja asiakkaille, sekä tavoitteellinen ja aktiivinen asenne myyntityöhön. Suhtaudut intohimolla IT-alaan, ja haluat kehittää omaa osaamistasi sen parissa. Olet tiimityöskentelijä, ja haluat tehdä töitä ihmisten parissa. Lisäksi sinulla on ajokortti, sekä puhut sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Vähintään vuoden kokemus myyntityöstä
* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Tavoitteellinen ja aktiivinen asenne
* Intohimo IT-alaa kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsi katsotaan eduksi
* Ajokortti


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikko

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Karhumäentie 3, Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Intendit on digitoimisto, joka on tehnyt kovasti töitä luodakseen ja toimittaakseen huolellisesti räätälöityjä kotisivuja ja verkkokauppoja viimeisimmällä tekniikalla, salamannopeilla latausajoilla ja innovatiivisella, responsiivisella ulkoasulla. Yhdistämällä nämä tekijät asiakkaat vahvistavat asemaansa huomattavasti digitaalisen ajan kilpajuoksussa. Luovat suunnittelijat ja kooditaiturit ovat toimittaneet kotisivuja kaiken kokoisille yrityksille jo vuodesta 1999.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226647
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa