Account Manager HP:n ja Sharpin toimistoratkaisujen pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko loistava tiimipelaaja ja tulevaisuuden tavoitteellinen ratkaisumyyjä? Perkko tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä alan johtavien HP:n ja Sharpin tuotteiden parissa. Account Managerina Perkolla pääset toteuttamaan yrityksen kasvua ja kehittymään huippumyyjäksi! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Account Manageria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin työllistyt suoraan Oy Perkolle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastuullasi on koko myyntiprosessi prospektoinnista ja uusasiakashankinnasta omien asiakkuuksiesi kehittämiseen ja johtamiseen. Toimit osana dynaamista myyntitiimiä huolehtien omista asiakkuuksistasi. Tuotteinasi ovat kustannustehokkaat ja tietoturvalliset toimistotekniikan ratkaisut tulostuksesta ja dokumentinhallinnasta esitystekniikkaan sekä ylläpitoon. Saat tehtävässäsi kattavan tuotekoulutuksen HP- ja Sharp-tuoteperheisiin ja toimit tiiviissä yhteistyössä pre-sales -tiimin kanssa. Perkolla pääset vaikuttamaan omaan tulokseesi ja työssäsi saat paljon vapauksia ja valtuuksia - yritys luottaa siihen, että teet oikeat ratkaisut myynnin edistämiseksi, mutta on aina tarvittaessa tukenasi.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Prospektointi ja uusasiakashankinta
* Asiakkaan tarpeiden kartoittaminen ja ratkaisujen myynti
* Asiakastapaamiset
* Asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi ja toimia strategisena kumppanina asiakkaillesi. Perkko arvostaa työntekijöitään ja työsuhde-etuina onkin mm. työsuhdeauto koeajan jälkeen, liikuntasetelit, lounasvähennys ja muita vaihtelevia etuuksia ja henkilöstön kehittämisprojekteja.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on ennen kaikkea myynnillinen can do-asenne ja kova halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Odotamme, että sinulla on myynnillistä työkokemusta, ehkä jopa ratkaisumyynnin parista. Odotamme sinulta kykyä ymmärtää eri aloilla toimivien asiakkaiden liiketoimintaa ja rohkeutta etsiä ennakkoluulottomasti ratkaisuja asiakasyrityksillesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitteellista työotetta sekä halua kehittyä ja pysyä mukana alan nopeasti kehittyvissä ratkaisuissa. Tehtävässä vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja ja halua tehdä menestyksekästä tiimityötä!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus, kaupallinen korkeakoulutus eduksi
* Kokemusta myyntityöstä - mielellään ratkaisumyynnin parista
* Kyky hahmottaa asiakkaiden liiketoimintaa
* Jatkuva halu oppia ja kehittyä
* Hyvät tiimityötaidot
* Sujuva suomen kielen taito, englanti eduksi
* B-ajokortti


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Tammi-helmikuussa 2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Rälssintie 6, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 2.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Oy Perkko
on vakavarainen ja kasvava suomalainen yritys, jonka tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat ammattimaiset toimistotekniikan ratkaisut alan johtavien tuotemerkkien HP:n ja Sharpin parissa. Perkko on HP:n suurin suomalainen Premium Business Partner ja sertifioitu yhteistyökumppani. Yritys on myös Sharpin suurin jälleenmyyjä Suomessa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225533
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki