(Poistunut julkaisusta)

ACCOUNT MANAGER, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
MILJOONAT IHMISET YMPÄRI MAAILMAA KÄYTTÄVÄT TUOTTEITAMME PÄIVITTÄIN. Heitä kaikkia yhdistää yksi asia. He ovat kaikki menossa jonnekin, olivatpa he sitten matkailuajoneuvojen käyttäjiä, veneenomistajia tai kuorma-auton kuljettajia tai muuten vain ulkoilmaihmisiä.Meidän tehtävämme on täyttää tärkeät tarpeet tällä matkalla; kuten ruoanlaitto, elintarvikkeiden säilytys tuoreina, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen sekä miellyttävän lämpötilan ylläpitäminen. Näin he voivat seikkailla enemmän, nähdä enemmän ja viipyä matkalla pidempään.Toisin sanoen: Mobile living made easy.Lisätietoja www.dometic.com

 

Asiakkaamme Dometic on voimakkaassa kasvussa, ja etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen

ACCOUNT MANAGERIA toimimaan aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Tulevaisuuden tavoitteena on kasvattaa voimakkaasti markkinaosuutta ja tähän etsimme nälkäistä tekijää toteuttamaan visiota.

Tehtävässä hoidat energisellä asenteella kokonaisvaltaista asiakaskontaktointia, teet itsenäisesti asiakkaille kattavat tarvekartoitukset ja niiden perusteella tunnistat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Yrityksellä on valtava kasvupotentiaali ja sen saavuttamiseksi saat käyttöösi tarvittavat työkalut sekä olemassa olevat asiakastietomme. Omaat erittäin tuloshakuisen ja myynnillisen asenteen. Työstät ja kontaktoit aktiivisesti uusia liidejä sekä teet oma-aloitteisesti tarjouksia. Käytät työssäsi tehokkaasti erilaisia myynnin työkaluja saavuttaaksesi tavoitteet ja parantaaksesi asiakasviestintää. Teet työssäsi läheistä yhteistyötä muun myyntiorganisaation kanssa uusien mahdollisuuksien työstämisessä.

Alkuvaiheessa työssä korostuu aktiivinen uusasiakashankinta sekä nykyisten yhteistyökumppaniverkostojen kasvattaminen ja vahvistaminen. Ajan myötä omien olemassa olevien asiakkaiden ylläpitohoidon osuus työssä kasvaa ja fokusoituu. Tarjoamme sinulle oikeanlaiset työkalut, jotta onnistut myynnissäsi ja mahdollisuuden kasvattaa tonttiasi omien mielenkiintojesi mukaan.

Sinulla on jo tuloksellista kokemusta yritysmyynnistä sekä vahvoja näyttöjä sopimusneuvotteluista ja asiakassuhteiden ylläpitämisestä. Ymmärrät asiakkaidemme tarpeet ja rakennat luontevasti vahvoja asiakassuhteita sekä ylläpidät olemassa olevia verkostoja. Nautit vaativista neuvotteluista ja olet tottunut saavuttamaan tavoitteesi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-  Myyntilähtöistä, aktiivista otetta ja kykyä toimia rakentavasti osana myyntiorganisaatiota
-  Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä mielellään useamman vuoden ajalta
-  Tavoitteellista, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta
-  Hyviä kommunikointitaitoja, innostunutta ja positiivista asennetta
-  Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön kansainvälisessä organisaatiossa. Omalla aktiivisuudellasi pääset myös vaikuttamaan työtehtäviisi ja niiden laajuuteen. Tuotteemme on markkinoilla ja verkostojemme keskuudessa tunnettuja, laadukkaita ja luotettavia. Pääset osaltasi vaikuttamaan organisaation toimintaan ja näyttämään omat kykysi. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä osaamisen mukaan.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.  Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi, +358 (0)40 167 9091.

ManpowerGroup on maailman johtava henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. Luomme innovatiivisia ratkaisuja yhdistämällä inhimillisen potentiaalin ja yritysten tavoitteet. Tarjoomamme koostuu seuraavista brändeistä ja erikoistuneista palveluista: ManpowerGroup Solutions, Manpower, Experis ja Right Management. Yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit ratkaisut autamme asiakkaitamme menestymään 80 maassa ympäri maailmaa. ManpowerGroup on nimitetty 2015 World’s Most Ethical Company-listalle, maailman eettisimpien yritysten joukkoon. ManpowerGroup on toimialansa ainoa yritys, joka on saanut tunnustuksen viitenä peräkkäisenä vuotena.