Account Manager Fortumille, Oulu
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

ACCOUNT MANAGER FORTUMILLE 

Mikäli olet elementissäsi myyntityössä ja mietit seuraavaa askelta urapolullasi, olet löytänyt etsimäsi!  

Etsimme nyt uuteen B2B-konseptin asiantuntijajoukkoomme yritysmyyjää vastaamaan Fortumin yritysmyynnistä ja asiakkuuksista monikanavaisesti.  

Energia-ala kehittyy suurella sykkeellä – oletko sinä meidän mukanamme tekemässä muutosta? 

TEHTÄVÄN SISÄLTÖ  

Account Manager vastaa Fortumin yritysasiakasliiketoiminnan alueellisesta kasvattamisesta ja kehittämisestä – tehtävänään rakentaa uusia, pitkäaikaisia ja kannattavia asiakassuhteita, sekä huolehtia asiakastyytyväisyydestä keskisuurille ja suurille yrityksille. Yritysmyyjän tehtävänkuvaan kuuluvat asiakkaiden kontaktoiminen puhelimitse, videoneuvottelut, ratkaisujen myynti sekä suurien kokonaisuuksien hallinta. 

TARJOAMME SINULLE

Myytäväksesi saat erinomaisen laajan tuotevalikoiman, josta löytyy jokaisen yrittäjän tarpeisiin laadukkaat ja nykyaikaiset energiaratkaisut. Tulet myös saamaan salkun nykyasiakkaita, joille tehdään jatko- ja lisämyyntiä. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja haastavan roolin, jossa pääset edustamaan Suomen suurinta energiayhtiötä. Tehtävä antaa jatkuvia mahdollisuuksia viedä omaa osaamista uudelle tasolle, ja tuemme ammatillista kasvuasi koko matkan ajan. Erittäin kilpailukykyinen palkka muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta 

ODOTAMME SINULTA 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentely otetta sekä kykyä keskustella luontevasti yrityspäättäjien kanssa. Olet päämäärätietoinen, oivallat asiakkaan tarpeet ja osaat ratkaista ne aktiivisella otteella. Haasteet ja tulostavoitteet näet mahdollisuutena eikä paineen alaisena työskentely aiheuta sinulle liikaa harmaita hiuksia. Ennen kaikkea haluamme, että nautit kaupan tekemisestä!   

MITÄ SINUN TULISI VIELÄ TIETÄÄ? 

Rainmaker ja Fortum ovat olleet myynnin kumppaneita menestyksekkäästi jo kymmenen vuoden ajan. Fortum on Suomen suurin sähköyhtiö ja valittu useasti Suomen luotettavimmaksi yhtiöksi. Rainmaker on myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilainen ja alan markkinajohtaja Suomessa. Match made in heavenTyösi alkaa kattavalla perehdytys- ja koulutuspäivillä. Perehdytyksessä tulet saamaan kaikki tarvittavat tiedot ja taidot Fortumin Enterprise Customers Finland -liiketoiminnasta, jonka kautta varmistamme, että tulet onnistumaan työssäsi.   

HAKU KÄYNNISSÄ 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nurmi Rainmakerilta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä tai laittaa suoraan hakemusta, palkkatoiveineen hakulinkistä.  Voit olla yhteydessä myös Whatsappin kautta tai soittamalla numeroon 040 714 7991. 

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten kannattaa hakea heti, haku päättyy 31.1.2021!   

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA 

Paikkakunta: Oulu 
Aloitus: Maaliskuun alussa 
Palkka: Kiinteä pohjapalkka + provisio, koulutusjaksolta maksamme kilpailukykyistä takuupalkkaa.  
Työaika: Toimistoajat 
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot