(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, Finncont Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019


Finncont on asiantuntija kiertotaloutta tukevissa keräily-, varastointi- ja kuljetusratkaisuissa. Tuotamme älykkäitä ratkaisuja ympäristö- ja jätehuoltoon, teollisuuteen, kiinteistöyhtiöille, kunnille ja maatalouteen. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme sopimusvalmistusratkaisuja ja räätälöityjä tuotekehityspalveluita Finncont Design Studio® :ssamme.


Etsimme Virroille sopimusvalmistuksen myyntitiimin vahvistukseksi


Account Manageria


vastaamaan rotaatiovalutuotteiden myynnistä olemassa oleville sopimusvalmistusasiakkaille ja uusasiakas kartoitukseen. Toimit asiakkaan yhteyshenkilönä ja vastaat asiakasprojektien läpiviennistä osaavan tiimin taustatuella.


Olet teknisesti suuntautunut ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Muovi- ja ympäristöalan tuntemus sekä kokemus b-to-b myynnistä ja markkinoinnista katsotaan eduksi. Tehtävään voi kasvaa oikealla asenteella lyhemmälläkin työkokemuksella. Olet aikaansaava ja pystyt ottamaan itsenäisesti vastuuta työstäsi. Haluat olla osaltasi mukana tarjoamassa innovatiivisia ratkaisuja asiakkaille ja omaat pitkäjänteisyyttä projektien läpivientiin. Olet valmis matkustamaan, lähinnä kotimaassa ja pystyt toimimaan myös englannin kielellä.


Finncont tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän alan markkinajohtajan palveluksessa, ammattilaisten taustatuen sekä mahdollisuuden kehittymiseen kasvavassa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä.


Mikäli kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-17 Business Manager Kari Leppälä puh. 050 305 6858.