(Poistunut julkaisusta)

Account Manager / Finland
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

M-Filesin kasvutarina jatkuu voimakkaana ja haemme Tampereen tai Espoon toimistollemme Account Manageria vastaamaan M-Files-ratkaisujen myynnistä pienille ja keskisuurille yrityksille Suomessa. Myyntityö M-Filesilla on tavoitteellista palvelu- ja ratkaisumyyntiä. Pääasiallisesti palvelet nykyisiä asiakkaita lisämyynnillä ja teet myös uusasiakashankintaa. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sulaudut hyvin tiimiin. Työyhteisömme on rento ja koostuu rautaisista ammattilaisista. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja palkitsemme hyvistä suorituksista. Osaaminen, oikea asenne ja halu riittävät tavoitteiden saavuttamiseksi.

Miksi M-Files? 

Liiketoimintamme keskiössä ovat ihmiset ja tuemme työntekijöidemme kehittymistä monin tavoin. Asiantuntijan tärkein pääoma on oma osaaminen ja M-Filesilla pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi monipuolisissa tehtävissä kansainvälisessä, dynaamisessa ja tunnetussa yrityksessä. Pääset tekemään töitä uusimmilla työvälineillä, -menetelmillä ja käytännöillä, kannustavassa työympäristössä yhdessä ammattilaisten kanssa. Jos haluat laajentaa osaamistasi tai vaihtaa työtehtäviä, sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä, sillä M-Filesilla on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Aktiivista ja suunnitelmallista asiakkuuden hallintaa
  • Kykyä ymmärtää asiakkaan tarve ja saada aikaan luottamussuhde asiakasyritysten päättäjiin
  • Erinomaisia ideamyynti- ja tarpeenluontitaitoja
  • Ammattimaista tarjoustyöskentelyä ratkaisumyynnissä
  • Määrätietoista päätökseen ohjaamista myyntiprosesseissa
  • Halua ja kykyä oppia uusia asioita
  • Vahvaa tuloshakuisuutta

Tule mukaan muuttamaan kanssamme sitä miten maailmassa hallitaan tietoa! Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja lähetä meille myös ansioluettelosi 30.9.2018 mennessä osoitteessa https://www.m-files.com/fi/careers. Jani Piispa, Sales Director, Core Business Finland (puh. 045 235 2777, jani.piispa@m-files.com) kertoo mielellään lisää työtehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla.