(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, Fais Finland Oy (Helsinki)
Fais Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Lisää yrityksestä osoitteessa www.fais.fi.

Fais Finland etsii nyt kauttamme aktiivista ja tuloshakuista Account Manageria Helsingin Hermannissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Tehtävässä pääset vastaamaan myyntiprosessista kokonaisuudessaan ensimmäisestä yhteydenotosta kaupan klousaamiseen asti. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi puhelimitse, asiakastapaamiset ja tarjousten tekeminen sekä jatkuva asiakassuhteiden ylläpito. Tehtävässä pääpaino on uusasiakashankinnassa, mutta sinulle ohjataan myös osaksi jo olemassa olevia asiakkaita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin ja tuotannon kanssa. Myyntialueenasi toimii pääasiassa pääkaupunkiseutu.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä liike- ja mainoslahjojen parista. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä suureksi eduksi ja sinulla on halutessasi mahdollisuus autoetuun. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan vakavaraisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Pääset edustamaan tunnettujen brändien laadukkaita tuotteita. Yritys tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä sekä positiivisen ja huumorintajuisen työyhteisön.

Tehtävä on vakituinen ja palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Vanhaselle 27.1.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Account Manager, Fais Finland". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Fais Finlandille.