Account Manager, Eurofins
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2021
Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. .
Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa.
KUVAUS
Etsimme Eurofinsille aktiivista Account Manageria rakennusteollisuuden yksikköön.

Etsimme Eurofinsille aktiivista Account Manageria rakennusteollisuuden yksikköön. Eurofinsin rakennusteollisuuden yksikössä tehdään ja tuotetaan erilaisia rakennusmateriaalien ja rakennustuotteiden asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja.
Tavoitteena on määrittää rakennusmateriaalien ja rakennustuotteiden laatuominaisuuksia standardien mukaisilla testauslaitteistoilla. Eurofins on mukana asiakkaiden tuotteiden tuotekehityksen aikana ja auttaa myös valmiin tuotteen laatuluokitukseen tähtäävien koejärjestelyjen suunnittelussa ja toteutuksessa.
TYÖNKUVA
Account Managerina olet vastuussa jo olemassa olevien asiakkuuksien hallinnasta ja teet aktiivisesti myös uusasiakashankintaa. Asiakkuudet ovat rakennusalan toimijoita Suomessa ja Euroopassa. Tehtäviisi kuuluu asiakastapaamiset, tarjousten tekeminen sekä tilausten clousaaminen. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja varmistat, että he saavat parasta mahdollista palvelua.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme henkilöä, jolla relevantin korkeakoulutaustan lisäksi on myös aikaisempaa kokemusta myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Sinulla on kokemusta myyntiprosesseista sekä näyttöjä asiakkuuksien ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Eduksi katsotaan ymmärräys rakennusalasta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Työskentelytavoiltasi olet tuloskeskeinen, joustava ja asiakaslähtöinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän ammattitaitoisessa työympäristössä, jossa pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkauksemme on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneillamme sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Muuta tietoa


* Aloitus: elo-syyskuu
* Sijainti: Espoo
* Kesto: vakituinen, kokoaikainen
* Yhteystiedot: tästä rekrytoinnista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki kyselyt tehtävään liittyen pyydetään lähettämään Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Lue lisää Eurofinsistä täältä.

Eurofins Expert Services yritysvideo löytyy YouTubesta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467108
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo