(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - Espoo
Speakersforum

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Olemme Pohjoismaiden johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Löydämme eri tapahtumiin sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat tilaisuuden koosta riippumatta. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen.Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä, laadukasta puhujasisältöä sekä mahdollistaa merkityksellisiä kokemuksia ja kohtaamisia. Laaja puhujaverkostomme sisältää yli 8000 asiantuntijaa, joiden joukosta löytyy laajasti eri alojen vaikuttajat, tekijät ja suunnannäyttäjät niin meiltä kuin maailmalta. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Missionamme on viedä eteenpäin suomalaista puhujakulttuuria yhdessä puhujiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Puhuminen muuttaa maailmaa. www.speakersforum.fi
Etsimme nyt Pohjoismaiden suurimpaan puhujatoimistoon Speakers Forumiin myynnin tulevaisuuden kykyä luomaan vaikuttavia kohtaamisia yhdessä kansainvälisesti tunnettujen puhujien ja Suomen merkittävimpien yrityspäättäjien kanssa. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan Speakers Forumille vakituiseen työsuhteeseen.

Account Managerina

työskentelet osana ammattitaitoista myyntitiimiä Pohjoismaiden johtavassa puhujatoimistossa, jossa pääset koordinoimaan suuria puhuja- ja asiakasverkostoja. Tärkein tehtäväsi on luovan myyntityösi kautta auttaa asiakkaitasi löytämään heille juuri oikeat puhujat kuhunkin tilaisuuteen! 

Odotamme sinulta

aitoa paloa myynnin tehtäviin ja tahtoa kehittyä myynnin tulevaisuuden huippuammattilaiseksi. Voit olla esimerkiksi vasta valmistunut / valmistumassa oleva kaupallisen alan korkeakoulu -tai yliopisto-opiskelija, jolla on haussa uran ensimmäinen näytön paikka B2B-myynnin parissa! Innostuneen asenteesi lisäksi odotamme sinulta tavoitteellista ja rohkeaa ja ratkaisukeskeistä otetta myyntiin, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksesi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävien parista, sekä ruotsin kielen taidon.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

erinomaisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä palvelumyynnin ammattilaiseksi innostavissa ja mukaansatempaavissa työtehtävissä, joissa pääset verkostoitumaan eri alojen innostavien puhujien kanssa, muun muassa urheilusta, hyvinvoinnista, politiikasta ja yritystoiminnasta. Saat myös mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin seminaareihin, joissa pääset itse kuulemaan inspiroivia puhujiamme. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, jonka jälkeen rakennamme sinulle taustasi ja toiveesi huomioon ottaen mielekkään ja kiinnostavan asiakassalkun, jolla pääset itsenäisesti toteuttamaan omaa myyntiäsi osana olemassa olevaa huipputiimiä.
Joko kiinnostuit tästä mahdollisuudesta päästä työskentelemään myynnin näköalapaikalle? Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.11.2019 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.  Hakemuksia käsittelemme koko hakuprosessin ajan ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi