(Poistunut julkaisusta)

Account Manager EnerSys Oy:lle
EnerSys Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Etsimme asiakkaallemme, teollisuusakkujen kansainväliselle markkinajohtajalle EnerSysille, tuloshakuista ja myyntinälkäistä

ACCOUNT MANAGERIA

EnerSysin Account Managerina toimit aktiivisena jäsenenä käyttövoima-akkujen myyntitiimissä. Vastaat uusasiahankinnasta ja hoidat aktiivisesti nykyisiä asiakassuhteita koko Suomen alueella. Päätuotteesi ovat teollisuuden tarpeisiin soveltuvat käyttövoima-akut, varaajat sekä järjestelmät.

Olet hakemamme henkilö, jos tehtävään soveltuvan kaupallisen ja/tai teknillisen koulutuksen lisäksi viihdyt myynnin monipuolisessa tehtäväkentässä ja asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontaista. Logistiikka, kuljetus- ja varastointialan tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla tulisi olla näyttöä pitkäjänteisestä asiakkuuksien hoidosta ja niiden rakentamisesta. Tuote- ja alatuntemus katsotaan eduksi.

Olet tuloshakuinen, aloitteellinen, omaat hyvät ihmissuhdetaidot ja olet luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä myynnin osaaja. Kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi. Sinulta löytyy ajonkortti sekä valmius matkustaa kotimaassa ja tarvittaessa myös ulkomailla.

Työ EnerSysin Account Managerina tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän ajovoima-akku ratkaisujen myynnissä teollisuuden asiantuntijaorganisaatiossa! Kilpailukykyisen ansiotason lisäksi sinua kannustaa tehtävässäsi menestykseen ammattitaitoiset ja innostavat kollegat sekä erinomainen työilmapiiri. EnerSys Europe Oy:n toimipiste sijaitsee Jorvaksessa, Espoon ja Kirkkonummen rajalla.

Mikäli koet että olet oikea ihminen hakemaamme työhön, lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä mahdollisimman pian ja kerro meille miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty. Lisätietoja työstä saat perjantaina 15.9.2017 klo 13-15 ja tiistaina 19.9.2017 klo 13-15 Barona Sales Oy:n rekrytointikonsultti Teemu Kytölältä puhelimitse 044 517 1035. Hakemukset ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulee lähettää Baronan työnhakujärjestelmän kautta 29.9 mennessä.
Edellytykset työnsaannille: b2b,myynti