(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, elintarvikeviestintä
Akvamariini Porter Novelli

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Akvamariinin tiimi rakentaa asiakkaidensa brändiä useilla toimialoilla, joista yksi keskeinen on elintarvike. Ruoka, juoma ja ravitsemus ovat sydäntämme lähellä, ja työskentelemme alan keskeisten yritysten ja organisaatioiden kanssa. Olemme jo kymmenenä vuonna toteuttaneet myös konseptitapahtumamme Food for Median, joka on Suomen suurin vuotuinen elintarvikealan pressi- ja bloggaajapäivä.

Sinä idearikas ja luova viestijä, jolla on jo kokemusta viestinnän ja markkinoinnin alueilta – tervetuloa mukaan iloiseen ja kannustavaan tiimiimme! Tehtävässäsi osallistut alan yritys- ja tuoteviestinnän suunnitteluun ja käytännön toteutukseen eri kanavissa, lehdistöviestinnästä sosiaaliseen mediaan.

Tyyppinä olet omimmillasi, kun saat olla vastuussa kokonaisuuksista ja vaikuttaa useissa projekteissa samanaikaisesti. Olet sosiaalinen, esiintymiskykyinen ja uudesta innostuva. Kirjoittamisesi on sujuvaa ja luovien sisällöllisten näkökulmien löytäminen sinulle luontevaa. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla on viestinnän muu sopiva koulutus.

Haemme ainakin aluksi äitiysloman sijaista marraskuun loppupuolelta noin vuodeksi eteenpäin. Tehtävä voi olla kokopäiväinen tai osa-aikainen. Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen sähköpostitse mahdollisimman pian tai 18.10. mennessä: rekrytointi@akvamariini.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Pia Jännes
toimitusjohtaja, VTM

 

www.akvamariini.fi
www.facebook.com/AkvamariiniPorterNovelli
twitter.com/Akvamariini
instagram.com/akvamariinipr