(Poistunut julkaisusta)

Account Manager E&I SC
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Job reference:
6636

Pohjois-Suomi

Millainen tehtävä on kyseessä?
Haemme Account Manageria osaksi Pohjois-Suomen Energy & Industry myyntitiimiämme. Tehtävässä luot asiakkaillesi menestystä tarjoamalla heille innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia tuotteita, palveluja ja ohjelmistoja. Vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkaista sekä asiakassuhteiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Mitä tehtävä sisältää?
Account Managerina vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Vierailet asiakkaidemme luona heidän työkohteissaan ja selvität miten Hilti voisi edesauttaa heidän toimintaansa. Tutuksi tulevat niin rakennustyömaat, ydinvoimalat, toimistot kuin varastotkin. Saat paljon vastuuta ja oman asiakasportfolion, joka sisältää esimerkiksi rakennusalan asiantuntijoita, projektipäälliköitä ja yritysjohtajia. Luotamme sinun tekevän sen, mitä erinomaisiin tuloksiin pääseminen edellyttää. Hallitset itse omaa kalenteriasi mutta toimit tiimissä, jossa yhteistyö on arvossaan.

Myymme ammattimaisella, konsultoivalla otteella ja hyvin käytännönläheisesti. Samalla myyt kehityksen kirkkainta kärkeä edustavia ohjelmistoja ja palveluita ja luot asiakkaidemme liiketoiminnalle lisäarvoa. Työ on kaukana perinteisestä kylmäsoittomyynnistä, sillä kyse on olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja asiakkaiden auttamisesta löytämällä innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Tässä tehtävässä pääset aidosti kehittämään asiakkuuksiamme pitkäjänteisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella.

Asemapaikkanasi toimii Oulu. Raportoit vastuulliselle aluejohtajalle, joka auttaa sinua myös urasuunnittelussa.

Yli 85% Hiltin esimiestehtävistä täytetään sisäisesti.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaiken mitä tehtävässäsi menestyminen edellyttää. Saat erinomaisen ja kattavan peruskoulutuksen sekä jatkuvaa yksilöllistä valmennusta ja uraohjausta. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Palkitsemme poikkeukselliset suoritukset ja tarjoamme kehittymis- ja uramahdollisuuksia siinä vaiheessa, kun olet valmis seuraavaan haasteeseen.

Mitä odotamme sinulta:
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen, tekninen)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Venäjän kielen taito katsotaan eduksi.
  • Intohimoa tiimityöskentelyyn ja kykyä luoda hyvää yhteistyötä sekä tiimissä että asiakkaisiin
  • Hyvää liiketoimintavaistoa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Erinomaisia vuorovaikutus ja esiintymistaitoja
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, niin hae meille 24.9.2018 mennessä.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.


Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com