(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, Effectio Oy, etätyö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020
Etsimme myyntiorientoitunutta, vahvoilla vuorovaikutustaidoilla sekä itseohjautuvalla työotteella varustettua Account Manageria teknisen myynnin pariin. Vastuualueenasi on edustaa useita elektroniikan valmistajia Suomessa ja mahdollisesti myös Baltian maissa, hoitaa asiakassuhteita sekä auttaa asiakkaita hyödyntämään päämiesten tuotteita ja ratkaisuja. Mikäli sinulla on vähintään perustason ymmärrys elektroniikasta, nautit asiantuntijatyöstä myyntipainotuksella ja sytyt asiakasrajapinnassa työskentelystä, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työllistyt Effectio Oy:lle, mutta edustat tanskalaista Indesmatech ApS yritystä, joka on useille päämiehille DPM - Design-in and Marketing Partner Pohjois-Euroopassa. Vastuullasi on edustaa Indesmatechia Suomessa ja mahdollisesti myös Baltian maissa sekä auttaa asiakkaita hyödyntämään päämiesten tuotteita ja ratkaisuja. Tuotealueet painottuvat Wireless RF, Circuit Protection, Wireless Charging, Smart Sensing, Power Management, Audio sekä Video teknologian ratkaisuihin. Työskentelet asiantuntijana myyntipainotuksella vastaten asiakassuhteiden hallinnasta ja asiakasyhteydenpidosta. Asiakkaita ovat elektroniikkatuotteiden suunnittelijat, valmistajat sekä alan tukkuliikkeet. Tällä hetkellä työ tapahtuu täysin etänä, mutta myöhemmin asiakastapaamiset painottuvat Etelä-Suomeen ja Oulun seudulle.

Tarjoamme


* Itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa on joustavat työajat
* Valmiin asiakasportfolion
* Mielenkiintoiset tuotteet uuden teknologian parissa
* Etenemismahdollisuuksia ja vastuunalueen laajennusta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti

TYÖNKUVA

* Indesmatechin edustuksessa olevien tuotteiden ja ratkaisujen edustaminen Suomessa ja mahdollisesti Baltian maissa
* Asiakkaiden auttaminen tuotteiden hyödyntämisessä
* Asiakkuuksista vastaaminen ja asiakasportfolion hoitaminen
* Yhteydenpito päämiehiin sekä asiakkaisiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknistä tai kaupallista taustaa, johon yhdistyy elektroniikan perustason ymmärrys. Rooli on hyvin itsenäinen, joten edellytämme itseohjautuvuutta sekä oman työn priorisointi- ja organisointikykyä. Tässä tehtävässä henkilö tulee työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä, osana pohjoismaista organisaatiota, jossa asiakkaat ja päämiehet sijaitsevat ympäri maailmaa. Työkieli suomen lisäksi on englanti, joten edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa.


* Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen työtausta (esim. Field Application Engineer, Suunnittelija, Myynti-Insinööri tai Account Manager)
* Perus tason ymmärrys elektroniikasta (elektroniikkatuotteiden suunnitteluprosesseista, valmistuksesta, elektroniikan puolijohteista, komponenteista)
* Itsenäinen, myynnillinen ja oma-aloitteinen työote
* Ajokortti ja oman auton käytettävyys
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito suullisesti sekä kirjallisesti


Eduksi katsotaan:


* Elektroniikkateollisuuden ja Suomen alan toimijoiden tuntemus
* Työkokemus Baltian maista
* Ruotsin tai tanskan kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Effectio Oy on voimakkaassa kasvuvaiheessa oleva Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan IoT teknologian tuotteita ja ratkaisuja sekä edustaa tanskalaista Indesmatechia Suomessa ja Balttian maissa. Lue Indesmatechistä lisää täältä!