Account Manager E&E-liiketoimintayksikköön
Eurofins Expert Services Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Oletko myynnin ja asiakkuuksien kasvattaja? Etsimme seuraavan kehitysvaiheemme vauhdittajiksi rohkeaa, nälkäistä ja tuloshakuista myynnin ja asiakashallinnan ammattilaista Sähkölaitteet ja elektroniikka (E&E) -liiketoimintayksikköömme.

Pääasiallisena vastuunasi on kasvattaa nykyisten asiakkaidemme liikevaihtoa ja kannattavuutta, sekä etsiä uusia asiakkuuksia. Meillä on jo olemassa vahva ja laaja asiakaspohja, mutta palvelutarjontamme laajentuessa haluamme tarjota entistä laajempia testaus- ja sertifiointikokonaisuuksia sekä nykyisille asiakkaillemme että uusille tuleville asiakkaille. Markkina-alueemme on Suomen lisäksi Skandinavia ja Baltia. Työpisteesi voi sijaita Espoossa, Salossa tai Tampereella.

 

Pätevyydet

Toivomme, että olet tottunut toimimaan paineen alla ja pyrit jatkuvasti kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Sinulla on vahva tahtotila menestyä ja kehittyä myynnin ammattilaisena.  Olet haasteita pelkäämätön ongelmanratkaisija, joka osaa perustella näkemyksensä eikä pelkää haastaa olemassa olevia toimintamalleja. Tässä tehtävässä menestyt tekevällä asenteella.   

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva tutkinto sekä näyttöä ratkaisumyynnissä onnistumisesta, sekä ymmärrys elektronisista laitteista ja niiden testaamisesta. Termit Atex, EMC, ENV ja RF ovat sinulle tuttuja. Työskentely sekä suomeksi että englanniksi on sujuvaa. Me annamme sinulle perehdytyksen ja työkalut. Lisäksi tukenasi ovat alan parhaat ammattilaiset.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän ammattitaitoisessa työympäristössä, jossa pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti.  Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja tarjoamme sinulle myös kattavan työterveyshuollon, tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneillamme sekä liikunta- ja kulttuuriedun.


Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja saat Toni Aapio, E&E Electronics-tiimin päällikkö,
puh. 0400 380 338, ToniAapio@eurofins.fi

Lähetä hakemuksesti viimeistään 17.12.2021.
Toimi pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 50 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2020 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 5,4 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528625
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Pirkanmaa, Salo, Tampere, Uusimaa, Varsinais-Suomi