Account Manager, DLL, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2021
Etsimme asiakayrityksellemme De Lage Landen Finansille (DLL) Account Manageria vastaamaan asiakkuuksista Health Care ja Clean Technology -liiketoiminta-alueilla. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan asiakasyrityksillesi leasing- ja rahoituspalvelua terveydenhuoltolaitteiston ja -teknologian, sekä energiatehokkaiden laitteiden parissa. Mikäli sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta leasing-palvelun myymisestä ja viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa, lue lisää ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääasiallisena työnkuvanasi on vastata B2B-myynnistä Health Care -toimialueen osalta, tarjoten asiakasyrityksille leasing- ja rahoituspalvelua terveydenhuoltolaitteiston ja -teknologian pariin esimerkiksi terveysjärjestelmille, liikkuville leikkausyksiköille, lääkärikeskuksille, hammaslääkäreille, eläinlääkäreille, silmälääkäreille, kotihoidon ammattilaisille ja biotieteille. Tämän lisäksi työskentelet myös Clean Technology -liiketoiminta-aueella, työskennellen esimerkiksi aurinkopaneeleita ja sähköauton latauspisteitä myyvien toimijoiden kanssa, joten tässä työssä pääset vaikuttamaan myös ympäristöystävällisemman tulevaisuuden rakentamiseen.

Tässä työtehtävässä saat osittain valmiina olevan asiakasportfolion, jota pääset hoitamaan. Tämän lisäksi pääset etsimään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja asiakkaita. Työtehtäväsi koostuu sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta, nykyisten asiakassuhteiden kasvattamisesta sekä myös uusien mahdollisuuksien prospektoinnista. Tulet olemaan Suomessa ainoa tästä liiketoiminta-alueesta vastaava. Raportoit työssäsi Ruotsissa työskentelevälle esihenkilölle, ja olet osa Pohjoismaista myyntitiimiä. Suomessa Aleksanterinkadun toimistolla kollegoinasi on 5 muuta myyjää, jotka vastaavat DLL:n muiden liiketoiminta-alueiden myynnistä. Yhteensä Suomessa on noin 15 kollegaa. Lisäksi teet yhteistyötä muissa Pohjoismaissa olevien kollegoiden kanssa, jotka vastaavat Health Care ja Clean Technology -liiketoiminta-alueista muissa Pohjoismaissa.

Tarjoamme


* Hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä, oman kehittymisohjelman sekä laajat kouluttautumistarjonnan
* Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella toimialalla kansainvälisessä ympäristössä
* Joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä joko kotoa käsin tai toimistolla Aleksanterinkadulla
* Vakituisen työsuhteen
* Kaksi työpäivää vuodessa vapaaehtoistyötä paikalliseen hyväntekeväisyysjärjestöön

TYÖNKUVA

* Asiakastapaamisten sopiminen ja asiakastapaamisissa käyminen
* Uusien asiakkaiden prospektointi
* Nykyisistä asiakkuuksista vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa kokemusta B2B-myyntityöstä
* Kokemusta leasing-palvelun myymisestä tai kokemusta terveydenhuoltoalan B2B-myynnistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Työntekijänä olet:


* Sosiaalinen
* Rohkea
* Tuloskeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan / elo-syyskuussa 2021
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki, 00100 tai etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä DLL:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
DLL on maailmanlaajuinen rahoitusyhtiö, jolla on yli 30 miljardin euron varallisuus. Yritys perustettiin vuonna 1969, ja sen pääkonttori on Eindhovenissa Hollannissa. DLL tarjoaa omaisuudenhallintaan keskittyviä rahoituspalveluja maatalous-, elintarvike-, terveydenhuolto-, cleantech-, rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloille sekä asiakirjakuvantamiseen ja teknologiateollisuuteen. DLL tekee yhteistyötä laitevalmistajien ja -jälleenmyyjien kanssa yli 30 maassa ja tukee niiden jakeluverkostoja sekä auttaa kasvattamaan liiketoimintaa. DLL yhdistää asiakaskeskeisyyden perusteelliseen alan asiantuntemukseen, mikä auttaa sitä tarjoamaan kestäviä ratkaisuja omaisuudenhallinnan koko elinkaarelle, mukaan lukien kaupallisen rahoituksen, vähittäisrahoituksen ja käytettyjen laitteiden rahoituksen palvelut. DLL on Rabobank Groupin täysomistuksessa oleva tytäryhtiö.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1457265
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki