(Poistunut julkaisusta)

Account Manager, Distribution Sales / SKF, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020


SKF tunnetaan maailmalla huippuosaamisestaan. Esimerkkejä osaamisalueistamme ovat laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät, sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Palveluistamme vastaa ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi tehokas, maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkosto. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Haemme nyt Pohjois-Suomen alueelle sinua

Account Manager, Distribution Sales

Tehtävänäsi on tukea ja kehittää jälleenmyyntitoimintaamme Pohjois-Suomen alueella johtaen ja hoitaen proaktiivisesti ja tavoitteellisesti alueen asiakaskuntaa. Laadit omalle alueellesi budjetin ja toimintasuunnitelman yhtiön vision ja strategian huomioiden sekä seuraat tulostoteumaa. Toimit asiakaslähtöisesti luoden ja ylläpitäen hyviä suhteita asiakasorganisaatioiden kaikilla tasoilla sekä pystyt toimimaan myös avainasiakaspäällikön roolissa merkittäville teollisuusasiakkaillemme. Vastaat teknisten ja kaupallisten asiakasneuvottelujen johtamisesta ja laadit tarjoukset asiakastarpeen mukaisesti. Toimit myös aktiivisesti yhteistyössä muun myyntiorganisaation, teknisen tuen ja asiakaspalvelumme kanssa.

Odotamme sinulta useamman vuoden ajalta kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja asiakkuuksien kehittämisestä teknisen myynnin alalta. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja kykenet työskentelemään sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella ja kykyä toimia itsenäisessä roolissa. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joten olet yhteistyötilanteissa vakuuttava ja myynnillinen. SKF:n tuotteiden ja palveluiden tuntemus on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle vakaan ja työntekijöitä arvostavan työyhteisön sekä näköalapaikan teollisuuteen johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa. Kansainvälinen toimintaympäristömme takaa mahdollisuudet jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa SKF:n myyntijohtaja Henry Mikkonen, henry.mikkonen@skf.com, puh. 040 778 3954. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 6.12.2020.