(Poistunut julkaisusta)

Account Manager Ciber Oy:lle!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Oletko sosiaalinen ja rohkea henkilö, jolle myynti on intohimo? Haluatko työskennellä IT -alan ratkaisujen parissa ja vaikuttaa itse kehittymiseesi? Etsimme henkilöä, jolla on jo hieman kokemusta myyntityöstä, mutta tärkeintä meille on asenteesi! Jos olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on palava halu kehittyä tehtävissäsi eteenpäin, tämä voi olla sinun paikkasi. Hae tehtävään jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Account Manageria Ciber Oy:lle Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Ciber Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan kokonaisvaltaisesti myyntiprosessissa. Tulet myymään SAP- järjestelmiä ja pääset itse rakentamaan kalenterisi. Kehittymisesi riippuu täysin itsestäsi ja voit päästä etenemään tehtävissä nopeastikin! Teet sekä uusasiakashankintaa että ylläpidät ja kasvatat jo olemassa olevia asiakkuuksia. Prospektointiin saat apua ja myös valmiita listoja, mutta hoidat itsenäisesti buukkauksia ja vastaat tarjouksista ja sopimuksista. Tulet myös ylläpitämään CRM -järjestelmää. Saat tehtävään kattavan koulutuksen, jonka jälkeen pääset myös itsenäisesti asiakastapaamisiin.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:


* Uusasiakashankinta ja asiakkuuksien ylläpito ja kehittäminen
* Buukkaus puhelimitse
* Tarjouksista ja sopimuksista vastaaminen
* CRM -järjestelmän parissa työskentely
* Asiakastapaamiset


Tämä tehtävä tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia kehittyä myynnin parissa esimerkiksi esimiestehtäviin tai kansainväliseen myyntiin! Tulet saamaan kattavan substanssiosaamisen, mikä avaa sinulle ovia moneen suuntaan! Tehtävässä saat paljon vapautta ja ideoitasi kuunnellaan avoimin mielin ja työtä tehdään innostavassa ilmapiirissä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulutausta (esim. AMK tai YO) esimerkiksi myynnin parista. Toivomme, että sinulla on jotain aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä, mutta tärkeintä on rohkea asenteesi! Olet ulospäinsuuntautunut ja tilannetajuinen ja otat proaktiivisesti selvää asioista. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Tarvitset tehtävää varten myös ajokortin, sillä liikut autolla asiakastapaamisiin ympäri pääkaupunkiseutua.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutus (esim. AMK tai YO)
* Jotain kokemusta myyntitehtävistä
* Ulospäinsuuntautunut ja rohkea asenne
* Ajokortti
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan tietämys jostain toiminnanohjausjärjestelmästä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.02.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Ciber Oy on arvostettu, suomalainen SAP osaaja. Tyytyväiset asiakasprojektit ovat palkinto yrityksen 20 vuoden toimintahistoriasta. Ciber Oy:n tehtävä on tukea asiakkaan menestystä ja kulkea asiakaan rinnalla muutoksen joka vaiheessa. Yrityksen asiantuntija työskentelevät tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon asti. Ciber Oy on erikoistunut SAP toiminnanohjausjärjestelmien digitalisaatioon.