(Poistunut julkaisusta)

Account Manager - Åland
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Job reference:
6490

Åland, Ekenäs, Hangö, Karis

Vad söker vi?
Vi letar efter en teknisk säljare för att ytterligare stärka vårt regionala säljteam på Åland-Västra Nylands område. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som teknisk säljare på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet.

Vad innebär rollen?
Som teknisk säljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder för att ta reda på hur vi kan hjälpa dem. Du trivs lika bra på byggarbetsplats och industrilokal som du gör på kundens kontor.

Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du vår revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att vårda de goda relationerna med våra kunder samt att hjälpa dem hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov.
- Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt
- Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut
- Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster
- Du verkar på Åland-Ekenäs-Hangö-Karis området, men mest där du är bosatt och reser var fjärde/femte vecka till de resterande städerna i ditt område. Detta effektiviserar din vardag och skapar balans i livet

På Hilti får du njuta av en global arbetsmiljö och entreprenörskaplig självständighet.

Vad erbjuder vi?
Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, utomordentlig utbildning, egen bil full av verktyg samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team.

Vi kommer att ge dig stort eget ansvar, inklusive din egen portfölj av kunder, som kan vara allt ifrån professionella användare till inköpare, projektledare eller företagsledare. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vi önskar att du:
  • Har för rollen passande utbildningsbakgrund och ett genuint tekniskt intresse. Försäljningserfarenhet är meriterande.
  • Har en god kommunikationsförmåga, är strukturerad samt arbetar relationsskapande och målinriktat.
  • Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team.
  • Har en stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på byggarbetsplats.
  • Har ett stort driv, är ansvarsfull och finner motivation i utmaningar.
  • Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
  • Är flytande i Svenska, Finska och Engelska.
  • Är bosatt på Åland, Ekenäs, Hangö eller Karis

Ifall du vill bygga din karriär i ett dynamiskt och internationellt företag, ansök till positionen senast den 27.8.2018.

Du kan skicka din ansökning genom att klicka på "Hae nyt" knappen. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att ansöka redan idag!

Vänligen skicka din ansökan och CV på engelska.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com